سه شنبه, 18 آذر 1393 02:20

بازی های درخشانی از چهار ستاره سینما که درست قضاوت نشدند

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سی و یک نما --شاید سوپر استارهائی چون محمدرضا گلزار، مصطفی زمانی و یا مهناز افشارو طناز طباطبائی را بیشتر با چهره های زیبایشان به خاطر بیاوریم اما هر چهار بازیگری که از آنها نام برده شد در کارنامه کاری خود بازی درخشانی دارند که در حق آن ظلم شده است و منتقدین و داوران زمانی به این کیفیت خلق شخصیت آنها اعتراف کردند که دیر شده بود(گفتنی است که این چهار مورد به عنوان نمونه انتخاب شده است.

محمدرضا گلزار در "بوتیک"
بوتیک نام فیلمی به کارگردانی حمید نعمت الله است... این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر شد.در فیلم محمدرضا گلزار، گلشیفته فراهانی ،حامد بهداد، رضا رویگری، افسانه چهره آزاد و ... حضور دارند و یک به یک در این فیلم دیدنی بازی های فوق العاده ای از خود ارائه دادند که در این میان بازی محمد رضا گلزار در نقش جهان(جهانگیر) که می خواهد به اتی ( احترام) دخترجوان و بی پناهی که رویاهای عجیبی دارد و حالا از بوتیکی که جهان فروشنده آنجاست یک شلوار دزدیده کمک کند و زندگی او را از تباهی نجات دهد مثال زدنی بوده و همه ی منتقدین و مخاطبین را قانع کرده بود که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد به او تعلق خواهد گرفت اما این اتفاق نیفتاد و بعدها داوران جشنواره بیست و دوم هم فهمیدند که در قضاوت خیلی منصف نبودند.این فیلم فرصتی هم برای حامد بهداد بود تا با بازی خود نظرها را به خود جلب کند و یقینا بوتیک یکی از بهترین فیلم های بعد از انقلاب محسوب می شود.


طناز طباطبائی در "هیس ! دخترها فریاد نمی زنند"

در جشنواره سی و یکم انگار بنا بر این بود که ساخته ی جسورانه و متفاوت پوران درخشنده دیده نشود و در این میان بازیگر نقش اول آن نیز بی نصیب نماند و گرچه هیس! دخترها فریاد نمیزنند در نگاه مردم ، گیشه و بین الملل به حق خودش رسید اما حق طناز طباطبائی و بازی فوق العاده اش نادیده گرفته شد و هیئت داوران حتی او را در میان نامزدهای بهترین بازیگر زن هم جا ندادند.
گرچه طناز طباطبائی خود به نقشش در" آرایش غلیظ" حمید نعمت الله علاقه زیادی دارد اما انرژی که برای خلق شخصیت فیلم هیس صرف کرده ستودنی است.
طباطبائی در این فیلم نقش دختری را دارد که در کودکی بارها مورد آزار جنسی قرار گرفته و حالا در شب عروسی مرتکب قتل میشود. قتلی که برای او حکم قصاص را به همراه دارد.

مصطفی زمانی در "کیفر"
زمانی که اسامی نامزدهای بهترین بازیگر مرد بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند حتی مصطفی زمانی هم باور نمی کرد که نامش در بین اسامی کاندیداها نباشد و حسن فتحی کارگردان این فیلم هم معترض شده بود.
مصطفی زمانی در این فیلم نقش سیامک برادر برزو را بازی می کند. قرار است برزو اعدام شود و سیامک به همراه همسر و فرزند و دوست صمیمی برزو می خواهند با فراهم کردن دیه او را نجات بدهند و دیه آماده می شود اما سارقین پولها را از سیامک می دزدند و او را هم زندانی می کنند . وقتی سیامک به خانه برمی گردد، برزو اعدام شده و همه فکر می کنند که او پولها را دزدیده بوده است.


مهناز افشار در "چه کسی امیر را کشت ؟"
"چه کسی امیر را کشت؟"، نام فیلمی به کارگردانی مهدی کرم‌پور است. فیلمنامه این فیلم را مهدی کرم‌پور، خسرو نقیبی و مهدی کیا نوشته‌اند.
امیر کشته می شود و همه اطرافیان او به نوعی می توانند قاتل باشند. از همسر تا دوست صمیمی و شریک او. در واقع هر کدام می‌توانند قاتل امیر باشند چون به حد کافی دلیل برای کشتن او دارند.

مهناز افشار در نقش مرجان منشی امیر که پنهانی زن امیر شده است هم یکی از مضنونین است. او که از شوهر اولش به خاطر بچه‌دار نشدن طلاق گرفته، سر موضوع بچه با امیر اختلاف جدی دارد.
بازی بسیار متفاوت و غیر کلیشه ای مهناز افشار در نقشی که نه قبل و نه بعد از این فیلم تکرار نشد، گر چه یک تکه و کوتاه بود اما تاثیر گزار و دیدنی بود.
این فیلم به دلیل قصه ی خاص به قلم یک منتقد سینمایی خاص، روایت غیر معمول و همچنین ساختار متفاوتش هرگز مورد توجه قرار نگرفت و بازی های خوب آن هم قربانی همین نگرش نوآورانه. نه چندان جذاب شدند.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید