دوشنبه, 11 آذر 1404 21:16

کمدی "اسباب زحمت" سعید آقاخانی سریال ماه رمضان تلویزیون شد

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
کمدی "اسباب زحمت" سعید آقاخانی سریال ماه رمضان تلویزیون شد کمدی "اسباب زحمت" سعید آقاخانی سریال ماه رمضان تلویزیون شد

سی و یک نما - سریال کمدی «اسباب زحمت» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سعید آقاخانی مهمانِ تلویزیون در ماه رمضان می شود. وی مثل دیگر ساخته‌های خود، در این سریال نیز جلوی دوربین می‌رود.

 سریال «اسباب زحمت» کمدی جدیدی از سعید آقاخانی است که برای پخش از ماه رمضان امسال در نظر گرفته شده است. طبق اعلام سیمافیلم این سریال طنز اجتماعی یکی از گزینه‌های پخش در ماه مبارک رمضان است.

سعید آقاخانی بعد از ساخت سریال‌های موفقی که در تلویزیون ساخت، با ساخت «نون.خ» که در چند فصل کارگردانی و بازی کرد به یکی از موفق‌ترین سریال‌سازها در دوران رکود تلویزیون بدل شد.

حال نیز در این سریال، سعید آقاخانی علاوه بر کارگردانی، بازی هم می‌کند و حسن معجونی و عباس جمشیدی فر نیز در کنار او ایفاگر نقش‌های اصلی مجموعه هستند. هومن حاجی عبداللهی، فریده سپاه منصور و … نیز از دیگر بازیگران سریال هستند.

تهیه کنندگی سریال " اسباب زحمت" را سعید آقاخانی و حسام بابایی به‌عهده دارند.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید