سه شنبه, 24 مهر 1397 00:00

پایان تدوین یک مستند تکان دهنده/"شامار"روایت یک روزنامه نگار و منتقد سینما از مرگ مشکوک مادرش

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
پایان تدوین یک مستند تکان دهنده/"شامار"روایت یک روزنامه نگار و منتقد سینما از مرگ مشکوک  مادرش پایان تدوین یک مستند تکان دهنده/"شامار"روایت یک روزنامه نگار و منتقد سینما از مرگ مشکوک مادرش

سی و یک نما - فیلم مستند "شامار"به کارگردانی "محسن جعفری راد" روزهای پایانی تدوین را نیز پشت سر گذاشت.

 

تصویربرداری شامار به کارگردانی این روزنامه نگار، از سال 89 آغاز شده و اواخر شهریور امسال به اتمام رسید.
لوکیشن های این  مستند 60 دقیقه ای در شهرهای شرقی گیلان(رحیم آباد،لنگرود،رودسر) ،کرج، ساوه و تهران بوده و برای دوازدهمین دوره جشنواره مستند  سینما حقیقت ارسال شده و برای جشنواره های خارجی نیز قرار است ارسال شود.

جعفری راد، کارشناسی معماری خوانده و فیلمسازی را از سال 86 و از  انجمن سینمای جوانان ایران دفتر لاهیجان آغاز کرده و تا کنون چند فیلم کوتاه  داستانی و مستند ساخته است.او علاوه بر فیلمسازی،  به عنوان روزنامه نگار و منتقد سینما نیز  از سال  87 با  روزنامه هایی مثل شرق،اعتماد،ایران،سینما،صبا ،فرهیختگان ،جام جم ،همشهری و ... همکاری کرده و هم اکنون عضو تحریریه مجله فیلم است.

جعفری راد درباره عنوان فیلمش و  حال و هوای آن می گوید:
شامار از اسامی قدیمی گیلکی به معنی بهترین مادر است. این مستند  ، روایت زندگی پر فراز و نشیب مادرم است که هفت سال قبل  به مظلومانه ترین شکل ممکن، فوت کرد.مرگی که هنوز علتش مشخص نیست و فیلم سعی می کند علتش را پیدا کند.

او درباره چگونگی تهیه فیلم  و انگیزه هایش می گوید: تصاویری از بیماری مادرم در سال 90 گرفته بودم ،یعنی موقعی که زنده بود،اما یک ماه بعد فوت کرد. تصاویر را  تدوین کردم، دوستان و همکارانم در مجله فیلم  از جمله هوشنگ گلمکانی،شاهین شجری کهن و پوریا ذولفقاری ، هم آن فیلم و هم تصاویری تازه از پدرم را دیدند و همگی پیشنهاد دادند که تکمیلش کنم، چون به زعم آنها می تواند فیلم اثرگذاری باشد. هایده صفی یاری هم به عنوان استاد مسلم تدوین در سینمای ایران و مصطفی رزاق کریمی و محمود رحمانی به عنوان دو تن از بهترین مستندسازان، سوڑه فیلم و محتوای آن را پسندیدند و گفتند که در صورت پرداخت مناسب،فیلم موفقی می شود.   مجموعه اینها باعث شد که انگیزه لازم را برای تکمیلش پیدا کنم. با همکار پیشکسوتم کیوان کثیریان ، برای تهیه کنندگی کار، صحبت کردم و با  همدلی و همراهی کم نظیر او، تصویربرداری  فیلم تکمیل و تدوین فیلم تمام شد. عوامل اصلی این مستند عبارتند از :

طراح،پڑوهشگر و کارگردان : محسن جعفری راد
مشاور کارگردان: پوریا ذولفقاری
تصویربردار و تدوینگر: هادی محمدی
مدیر تولید: متین مهدوی
عکاس: هادی محمدی،رضا آقاجانی
تهیه کننده: کیوان کثیریان، محسن جعفری راد

آخرین ویرایش در سه شنبه, 24 مهر 1397 15:40

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید