در اولین روز سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره معرفی شد. در بخش ویدیویی این جشنواره دو فیلم تلویزیونی توانستند جوایز بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی را از آن خود کنند.
فیلم تلویزیونی "ذهن خاموش" به کارگردانی مهرداد خوشبخت دیپلم افتخار و تندیس بهترین کارگردانی را گرفت و فیلم تلویزیونی "سبز به رنگ زمرد" از مجموعه سه گانه پرچم روح الله حجازی دیپلم افتخار و تندیس جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت کرد. همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به علیرضا کمالی برای بازی در فیلم «ذهن خاموش» تعلق گرفت.
فیلم تلویزیونی «ذهن خاموش» به کارگردانی مهرداد خوشبخت
فیلم تلویزیونی «ذهن خاموش» با محوریت نحوه ترور دانشمندان هستهای توسط تروریستها ساخته شده است و داستان این فیلم درباره فعالیت گروه ترور دانشمندان هستهای ایرانی است که درصدد ترور یک دانشمند دیگر کشورمان هستند را به تصویر میکشد.
به گفته کارگردان این فلیم تلویزیونی، مهراد خوسبخت، «ذهن خاموش» دربارهی ترور دانشمندان و نه فقط دانشمندان هستهای است که ساخت آن 17 جلسه و با دو دوربین طول کشید.
بازیگران این فیلم تلویزیونی شامل علیرضا کمالی نژاد، سارا منجزی، امیردلاوری، پرویز فلاحی پور، نیلوفر شهیدی هستند. و علی خودسیانی نویسندگی این فیلم تلویزیونی را که در گروه فیلم های تلویزیونی تهیه شده است را برعهده دارد.
خودسیانی نویسندگی فیلم های تلویزیونی «رایزن عشق»، «فرزند چهارم»، «مرخصی شب عید»، «دست راست» را در کارنامه دارد.
عوامل ذهن خاموش عبارتند از: تهیه کننده: الهام ابراهیمی، کارگردان: مهرداد خوشبخت، مدیرتولید: نصیرنیا، تصویر بردار: سیروس عبدلی، صدابردار: ناصر انتظاری.
مهرداد خوشبخت متولد 1348 در آبادان و فارغ التحصيل دوره سينماي جوان خوزستان است. اولين كار جدي او در عرصه كارگرداني، ساخت فيلم تلويزيوني «پرواز» با موضوع «حيات پس از مرگ» بود. وي دو فيلم ديگر با اين موضوع به نام هاي «سفر آخر» و «پل» جلوي دوربين برد. «پيگرد»، «خشم و قضاوت»، «روياي آخر» ديگر فيلم هاي تلويزيوني «خوشبخت» هستند كه با تأثير از محتواي فيلم هاي اوليه اش ساخته شد. وي مجموعه 5 قسمتي گروه ويژه را براي شبكه دو كارگرداني كرد و فيلم با عنوان «نذر» و «شهر دقیانوس» نيز از شبكه اول پخش شد.
فیلم تلویزیونی «سبز به رنگ زمرد» آخرین ساخته سید روح الله حجازی
در خلاصه داستان «سبز به رنگ زمرد» که نخستین اثر از سهگانهای با عنوان «پرچم» است آمده: جنگ چند سالی است که به پایان رسیده و مادر پیری در خانهاش بالای تپه مشرف به روستا و در کوران زمستان سوزناک در انتظار بازگشت فرزند مفقود الاثرش است. اتاق، وسایل و حتی مغازه پسرش را در روستا نگه داشته به امید آن روز که پسرش بازگردد. او به همین نیت چندین سال است که روضهای برپا و نذر میکند تا فرزندش به آغوشش برگردد، اما ...
تدوین فیلم «سبز به رنگ زمرد» که رابعه مدنی، رحمان باقریان، علیرضا جعفری و مروارید کاشیان در آن به ایفای نقش پرداختند، توسط رضا شهبازی و صداگذاری آن توسط محمدعلی درگاهی انجام شده است. همچنین ادیب قربانی ساخت موسیقی را بر عهده داشته و در نهایت نسخهای از کار در 85 دقیقه به مرکز سیمافیلم داده شده است.
عواملی که در تولید این پروژه همکاری دارند عبارتند از نویسنده و کارگردان: سید روح الله حجازی، تهیه کننده و مدیر تولید: هادی علیمحمدی، مدیر تصویربرداری: امیر موسوی، تدوین و طراح صحنه و لباس: سید روح الله حجازی صدابردار: شهرام متولی باشی، طراح چهره پردازی: محمود اسماعیلی، عکاس: مهدی آشنا.
«سبز به رنگ زمرد» جهت شرکت در سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که توانست جایزه بهترین فیلمنامه را از آن خود کند. این فیلم را علیمحمدی در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سیمافیلم تهیه کرده است.
سهگانه «سبز، سپید، سرخ» برای تلویزیون و با موضوع مادران رزمندگان است که نام این سهگانه از رنگ پرچم ایران گرفته شده است.
اولین قسمت از این سهگانه با نام «سبز به رنگ زمرد» داستان مادر یک جاویدالاثری است که منتظر بازگشت فرزندش است. قسمت دوم با نام «سپید به رنگ مروارید» داستان زندگی مادر یک جانباز است که از فرزندش زندگی نباتی دارد. قسمت سوم این سهگانه هم با نام «سرخ به رنگ عقیق» داستان مادر شهیدی است که هیچ عکسی از فرزندش ندارد و به دنبال عکسی از فرزند شهید خود میگردد.
هر سه داستان مبنای واقعی دارد، اما واقعیت هایی که با عنصر درام تلفیق شده است.