حبیب الله کاسه ساز را نمی شناختم از نزدیک. روحیاتمان هم قاعدتا به هم نمی خورد . میدانستم که در سال های اخیر هم از راست به او حمله شده و هم از چپ.خودش هم دفاع میانی که آخرش هم نتوانست فیلم "شیطان شلوار لی می پوشد" را بسازد.اما برای من جالب بود که از روزی که بدخیم بودن بیماری او رسانه ای شد و اینکه قاعدتا به جز خدا از دست کسی کاری بر نمی آید تیترها در مورد این تهیه کننده این بود :
"تهیه کننده ی اخراجی ها به دلیل ابتلا به سرطان در بیمارستان بستری شد".
اولا اولین قسمت اخراجی ها (صرفا اخراجی های یک) مسلما از فیلمی چون "پنجاه کیلو آلبالو" جلو تر است و مردم عادی هم فیلم را در سینمای بدنه دیدند و دوست داشتند .یک فیلمفارسی که جوک های پشت سر هم می گفت و شعار می داد اما سرگرم کننده بود و تخریب اخراجی ها بیشتر تخریب ده نمکی بود که خودش با فیلمهای اخیرش خودزنی کرد وتخریب شد و دیگر نیازی به کوبیدن ندارد و ضمن اینکه اگر او هم به خارج از کشورمی رفت و از "سکس و فلسفه" فیلم می ساخت تمام گناهانش پاک می شد به عین "توبه نصوح".فراموش نکنیم که ایرج قادری می گفت:مخالف اصلی حضور بهروز وثوقی ، فردین و من در سینمای بعد از انقلاب محسن مخملباف بود".کسی که اصرار داشت بهروز وثوقی معشوقه اشرف پهلوی بوده و مفسد فی العرض است.
دوما حبیب الله کاسه ساز تهیه کننده یکی از بهترین مجموعه های تلویزیونی تا به امروز ایران یعنی "در چشم باد" و کارگردان "کارناوال مرگ" با بازی بهرام رادان بود و تهیه کننده "مزرعه پدری" زنده یاد رسول ملاقلی پورنه صرفا تهیه کننده اخراجی ها و....هذیان های من همین اندازه بس.
خلاصه اخباری که در این چند ساعت در خبرگزاری ها آمده:
حبیبالله کاسه ساز مدتی پیش به دلیل ابتلا به بیماری سرطان معده در بیمارستان بستری شد و امروز صبح (28 تیر ماه) بر اثر عوارض این بیماری دار فانی را وداع گفت.
حبیبالله کاسهساز تهیهکننده سینما و تلویزیون سالهای زیادی را در عرصه هنر فعالیت داشت.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حبیبالله کاسهساز متولد ۱۳۴۱ در تهران است. وی فارغالتحصیل رشته فیلمنامهنویسی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است. حبیبالله کاسهساز بازی در فیلمهایی چون «پرواز در نهایت» (۱۳۶۹)، «هور در آتش» (۱۳۷۰)، «آخرین مرحله» (۱۳۷۴) و ... و کارگردانی فیلم «کارناوال مرگ» (۱۳۸۷) را در کارنامه هنریاش دارد.
این هنرمند، تهیهکنندگی فیلمهایی نظیر «پرندهباز کوچک» (۱۳۸۰)، «او» (۱۳۸۲)، «پروانهای در مه» (۱۳۸۴)، «اخراجیها ۱ و ۲» (۸۷ - ۱۳۸۵)، «نظام از راست» (۱۳۸۷)، «مأموریت تهران» (۱۳۸۹) و ... و همچنین مجموعههای «درچشم باد» (۸۷ - ۱۳۸۲)، «فوق سری» (۱۳۹۳) و ... را به عهده داشته است.
حبیبالله کاسهساز همچنین به عنوان مجری طرح، مدیر تولید، مدیر تدارکات و سرمایهگذار نیز سابقه فعالیت دارد. از جمله سوابق اجرایی کاسهساز، میتوان به مديریت توليد و پشتيبانی امور سينمايی وزارت ارشاد، مديرعامل انجمن سينمای انقلاب و دفاع مقدس، عضویت در هيأت مديره انجمن سينمای جوان ايران، عضویت در شورای عالی جوانان و عضویت در هیأت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس اشاره کرد.
پیکر حبیبالله کاسهساز، جمعه 30 تیرماه به سمت قطعه هنرمندان تشییع میشود.
زمان و مکان تشییع پیکر حبیب الله کاسه ساز مشخص شدکامران ملکی روابط عمومی خانه سینما، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره زمان و مکان تشییع پیکر حبیب الله کاسهساز گفت: پیکر این هنرمند ساعت 9 صبح روز جمعه 30 تیرماه، از مقابل خانه سینما شماره 2 به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع میشود.
در ایامی که حبیبالله کاسهساز در بیمارستان بستری بود، سيدرضا صالحی اميری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجتالاسلام رئیسی، محمدمهدی حيدريان رئيس سازمان سينمایی، مدیران عامل فعلی و پیشین انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس- هاشم میرزاخانی، ناصر شفق، محمدحسین نیرومند، عزتالله ضرغامی، ابراهیم حاتمیکیا، مسعود ده نمکی، جهانگیر الماسی، پرویز شیخ طادی و جمعی دیگر از هنرمندان به عیادت وی رفته بودند.