سینمای هند (بالیوود) چیزی فراتر از یک هنر- صنعت است که بار صنعت در این ترکیب از هنر هم سنگینی بیشتری دارد و تولید سالانه فیلم در بالیوود برابر است با تمام فیلم هایی که یک سال (به جز هالیوود) در دنیا ساخته می شود که تجارتی بزرگ و مهم برای کشور هند است. از دیگر ویژگی های سینمای هند، حضور چند نام است که خانواده های سینمایی محسوب می شوند و "کاپور" مهمترین این نام ها به شمار می رود که برای خود به نوعی برند تبدیل شده و موروثی است که از پدر راج کاپورآغاز شده و با راج به اعتبار رسیده و برادرش ششی کاپور و پسرانش ریشی و راندیر کاپور و نوه هایش کارینا،کریشما و رانبیرکاپورو...همچنان این نام را در بالیوود حفظ کرده اند.
راندیراز نظر ظاهربیشتر به پدر شباهت داشت، چابکتر بود،با قدی بلند و چشمانی آبی که از ابتدا به اندازه ی ریشی به بازیگری علاقمند نبود و حضور کمتری در فیلم ها داشت اما بر خلاف او، "ریشی" چهره ای ظریف و قدی متوسط داشت که گاه کمی چاق به نظر می رسید اما می خواست تا جوان اول سینمای بالیوود باشد که در این مسیرموفق هم بود اما فیلم های خوبش بیشتر به میانسالی او مربوط می شوند و در جوانی فقط فیلم های عاشقانه ی عامه پسند بازی می کرد.
ریشی کاپور با فیلم پر فروش "بابی" به صورت حرفه ای وارد سینما شد و این فیلم و ترانه هایش از استقبال بالایی هم برخوردار شد. بعدها و در همین مسیر، در فیلم "دروغگوی بزرگ" با "نیتو سینگ" همبازی شد که سرانجامش ازدواج عاشقانه ی آن دو بود که تا زمان مرگ ریشی کاپور دوام داشت و ثمره ی آن هم بازیگر جوان و محبوبی است به نام "رانبیر کاپور".
در حالی که روز گذشته ، خبر در گذشت "عرفان خان" یکی از پر بازخوردترین اخبار جهان بود( بازیگری که به رغم اینکه در سن سی و پنج سالگی این حرفه را شروع کرده بود اما جایگاه بسیار خوبی در سینمای جهان داشت و مرگ وی نیز بیش از انتظار در جوامع بین المللی بازتاب داشت) و درست بیست و چهار ساعت پس از این خبر، مرگ ریشی کاپور بازیگر بزرگ بالیوود با بیش از پنجاه سال حضور در قاب تصویر بسیار غافلگیر کننده بود تا جایی که رسانه های هند با انتشار این خبردرباره ی آن نوشتند:
" سال 2020! لطفا دست از سر بالیوود بردار".
ریشی کاپور امروز دهم اردیبهشت ، آخرین روز از ماه آوریل، پس از دو سال مبارزه با بیماری لوکیمیا (نوعی سرطان خون) در سن شصت و هشت سالگی در بیمارستان بمبئی در گذشت