معاونت سیما چند ساعت پیش از رسانهای شدن این نامه در فضای مجازی ، به محض در جریان قرار گرفتن آن، دستور برگزاری جلسهای با این بازیگران برای پیگیری ماجرا را داد که پس از هماهنگی با همه بازیگران امضاکننده این نامه که فقیهه سلطانی (فرزند آیت الله سلطاتی) اسامی شان را در نامه ذکر نکرده بود، آنها برای ناهار میهمان معاون سیما شدند و گفت و گو کردند.در این جلسه معاون سیما وعده ی راه اندازی خانه ای به نام "خانه بازیگران سیما" را به عنوان یک تشکل صنفی برای رسیدگی به امور صنفی هنرمندان سیماداد.
پورمحمدی در این جلسه گفت: برخی از صحبت های خانم ها مسائل صنفی است که براساس دستور دکتر سرافراز برای بررسی مشکلات صنفی این افراد قرار است مرکزی با عنوان خانه هنرمندان در معاونت سیما ایجاد و قراردادها در آن جا منعقد شود. همچنین قرار است حقوق ها در آن مرکز پرداخت، مسائل بیمه ای و مسائل بازنشسته ای، وام و مشکلات مسکن نیز در آن مکان حل و فصل شود.
معاون سیما اما بخشی از نامه این بازیگران که درباره پشت صحنه ناسالم حرف زده اند را کاملا نفی کرده و بیان داشته است: "شاید در سینما فسادی باشد که من مطلع نیستم، ولی در تلویزیون چیزی به عنوان فساد اخلاقی نداریم و اگر هم بوده نهادهای مربوطه با آن برخورد کرده اند. پارتی بازی و باند بازی همه جا بوده و هست و ما با آن ها برخورد کردیم و سعی کردیم کمتر شود".
نکته ی جالب توجه اینکه نامه کاملا به صورت کلمه به کلمه در فضای مجازی منتشر شده و هیچ چیز از آن کم یا به آن اضافه نشده است اما "معصومه کریمی " یکی از امضا کنندگان این نامه در گزارش که از تلویزیون پخش شد ، لحن تند نامه را به بازنشر وسیع آن و سوءاستفاده های رسانه ها در فضای مجازی و بخصوص تلگرام نسبت می دهد.
بعضی از امضا کنندگان این نامه عبارتند از: فقیهه سلطانی، افسر اسدی، روشنک عجمیان، شهره سلطانی، آرام جعفری، زهرا سعیدی، شهناز شهبازی، فقیه سلطانی، نگین صدق گویا، مریم خدا رحمی، ساناز سماواتی، زهره حمیدی، معصومه کریمی، لیلا برخورداری، مژگان غلامی، مرجان سپهری، شراره رخام و شیرین بینا.