امروز با رسانه ای شدن خبری که حکایت از آن داشت که مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری تصمیم گرفته تا تجربه ی تهیه کنندگی را هم امتحان کند هم متعجب شدم و هم فکر کردم چرا که نه؟ اما آیا به همین سادگی است و آیا مسیر را درست انتخاب کرده؟ این یک بازی تبلیغاتی است و یا اینکه عده ای دور او جمع شده اند تا در هیاهوی انتخابات از فرصتی استفاده کنند که کواکبیان حاضر شده در اختیارشان بگذارد. مصطفی کواکبیانی که من نون و نمک روزنامه اش را خوردم. می دانم که در اتاقش به روی همه باز است و شرافتمندانه ترین روابط مادی و معنوی را در روزنامه ی او دیدم.کسی که به درستی و بی غروری کاذب در برنامه خندوانه مهمان می شود ،عوامل را به خانه اش راه میدهد و حتی بیننده با دیگ نان خشک محلی زارگاهش در گوشه آشپزخانه سر سفره اش می نشیند.او حتی به برنامه دید در شب هم میرود که مثل همین ساخت فیلم شاید کاری عجولانه باشد.
به هر حال نام فیلم نه تنها هر فعال سیاسی بلکه هر فرد عادی را هم وسوسه می کند: "خانم اصلاح طلب،آقای اصولگرا". اما فیلم به یک اسم، یک طرح و یک مجوز ختم نمی شود. آن هم مجوزی قبل از تکمیل فیلمنامه.
فیلم «خانم اصلاح طلب، آقای اصولگرا» با اخذ موافقت اصولی از سازمان سینمایی وزارت ارشاد و با نزدیک شدن به پایان بازنویسی فیلمنامه در مرحله پیش تولید قرار گرفت.
نویسندگی و کارگردانی این فیلم سینمایی بر عهده صالح دلدم است که پیش از این آثاری چون مرثیه ای برای لاله زار، بازگشت، امضا، بی دل ، کباب غاز، نارمک، آکادمی کیمیایی و منشی مخصوص من را ساخته است.
تهیه کنندگی این فیلم بصورت مشترک بر عهده مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری و نماینده ادوار مجلس و سعید هاشمی است.
از دیگر عوامل این فیلم که تاکنون حضورشان قطعی شده است می توان به مجتبی رحیمی به عنوان مدیر فیلمبرداری، امیر پوربهشتی به عنوان مجری طرح، سید محمدرضا وزیری به عنوان مدیرتولید، حمید بهمنی به عنوان مشاور کارگردان و داود امیریان به عنوان بازنویس فیلمنامه اشاره کرد و حضور هیچ بازیگری تاکنون در این فیلم قطعی نشده است.
این فیلم قرار است با نگاهی طنز به پشت پرده جریانات سیاسی و حزبی کشور و نقد فضای اجتماعی و سیاسی بپردازد.
اولین نمایش «خانم اصلاح طلب، آقای اصولگرا» در بخش بین الملل سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر خواهد بود.