به گزارش "هنر آنلاین"فیلم "هفت مرد باشکوه" (Magnificent Seven) در سه روز اول اکران به راحتی توانست رتبه اول جدول فروش را از "سالی" (Sully) به کارگردانی کلینت ایستوود با بازی تام هنکس پس بگیرد. فیلم جدید ایستوود دو هفته پیاپی پرفروشترین فیلم آخر هفته در آمریکای شمالی بود. "سالی" که "معجزه در هادسن" را به تصویر کشیده است، این هفته 13.8 میلیون دلار به دست آورد و در رده سوم قرار گرفت.
به گزارش ورایتی، موفقیت "هفت مرد باشکوه" یک خبر خوب برای مترو گلدوین مهیر است که تابستان امسال پروژه 100 میلیون دلاری "بن هور" را روی پرده سینماها داشت، اما شکست تجاری آن فیلم باعث شد مترو گلدوین مهیر و دیگر سرمایهگذاران فیلم حداقل 70 میلیون دلار ضرر کنند.
اما "هفت مرد باشکوه" یک پیروزی برای مترو گلدوین مهیر بود و همچنین عملی بودن بازسازی فیلمهای قدیمی را ساخت. "هفت مرد باشکوه" بازسازی فیلمی وسترن به همین نام (در ایران با نام "هفت دلاور") تولید 1960 است که خودش بازسازی فیلم "هفت سامورایی" (1954) به کارگردانی آکیرا کوروساوا بود. فیلم اصلی به کارگردانی جان استرجس و با بازی ستارههایی چون یول براینر، استیو مکویین، جیمز کوبرن و چالز برانسن ساخته شد.
کریس پرات و دنزل واشنگتن در "هفت مرد باشکوه"
کریس پرات، ایتن هاوک، هیلی بنت، مت بومر، کام ژیگانده، پیتر سارسگارد، وینسنت دونافریو، بیونگ-هان لی و وینی جونز، دیگر بازیگران نسخه جدید "هفت مرد باشکوه" هستند که فیلم افتتاحیه چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم تورنتو و فیلم اختتامیه هفتاد و سومین دوره جشنواره فیلم ونیز بود.
داستان این پروژه 90 میلیون دلاری درباره هفت هفتتیرکش ماهر است که در برابر گروهی راهزن دفاع از یک دهکده مکزیکی سرکوب شده را به عهده میگیرند. فیلم در تعطیلات آخر هفته در بازار بینالمللی نیز 19.2 میلیون دلار فروخت.
"هفت مرد باشکوه" در حالی در گیشه موفق ظاهر شده است که در جشنواره تورنتو چندان مورد توجه منتقدان سینما قرار نگرفت. منتقد ورایتی نوشت: شما میتوانید همان طرح داستانی و همان شخصیتها را دوباره سوار کنید. مشکل، خلق جرقه درونی دستمایهای است که در اختیار دارید.
با این حال تماشاگران در وبسایت سینمااسکور به فیلم درجه A- دادهاند.
فوکوا و واشنگتن پیش از این نیز در فیلمهای "روز آموزش" که اسکار بهترین بازیگر مرد را برای واشنگتن به همراه داشت و "اکولایزر" همکاری کرده بودند.
موفقیت ژانر وسترن در گیشههای فروش چندان قابل پیشبینی نیست. در مقابل نمونههای موفق مانند "نابخشوده" یا "جانگو آزاد شده"، فیلمهای شکستخورده مانند "جین اسلحه دارد" و "رنجر تنها" هم هستند.
از سوی دیگر، کمدی انیمیشن "لکلکها" (Storks) از برادران وارنر در اولین آخر هفته اکران با 21.8 میلیون دلار، رده دوم جدول فروش را به خود اختصاص داد. این شروعی ناامیدکننده بود، چرا که انتظار میرفت فیلم کار خود را با رقمی 30 میلیون دلار یا بیشتر شروع کند. این فیلم درباره گروهی لکلک است که بجای جابجا کردن بچهها، اکنون برای یک شرکت بازرگانی بزرگ بسته حمل میکنند.
انیمیشن "لک لک ها"
اندی سامبرگ، کیتی کراون، کلسی گرامر، کیگان-مایکل کی، جردن پیل، جنیفر آنیستن، تای بورل و دنی ترخو، صداپیشههای "لکلکها" به کارگردانی نیکلاس استولر و داگ سوئیتلند هستند. تماشاگران در سینمااسکور به فیلم درجه A+ دادهاند و در وبسایت راتن تومیتوز 63 درصد آرای منتقدان مثبت بوده است. فیلم با بودجهای حدود 70 میلیون دلار ساخته شده است.
کمدی رمانتیک "بچه بریجیت جونز" (Bridget Jones’s Baby) با بازی رنی زلوگر و "اسنودن" (Snowden) تازهترین ساخته الیور استون، به ترتیب در ردههای چهارم و پنجم جدول فروش فیلمها در ایالات متحده و کانادا قرار گرفتند.
در حوزه نمایش محدود، کمدی استرالیایی "خیاط" (The Dressmaker) با بازی کیت وینسلت در 38 سینما 180.5 هزار دلار فروخت. وینسلت در این فیلم نقش زنی را بازی میکند که به شهر کوچک محل تولد خود در استرالیا بازمیگردد و با چرخ خیاطی و لباسهای آخرین مد خود زندگی زنان شهر را عوض میکند و از کسانی که در حقش بد کردهاند، انتقام میگیرد. لئام همسورث و هوگو ویوینگ از دیگر بازیگران این فیلم به کارگردانی جوسلین مورهاوس هستند.
"ملکه کاتوه" (Queen of Katwe) به کارگردانی میرا نائیر فیلمساز هندی هم در 55 سینما 305 هزار دلار به دست آورد. این فیلم با بازی لوپیتا نیونگو و دیوید اویلوو درباره یک دختر اوگاندایی است که وقتی با بازی شطرنج آشنا میشود دنیایش به سرعت تغییر میکند.
نائیر در 1988 برای فیلم "سلام بمبئی" برنده دوربین طلایی جشنواره فیلم کن شد و در 2001 با فیلم "عروسی موسمی" جایزه شیر طلای جشنواره ونیز را دریافت کرد.
این هفته مجموع فروش کلی فیلمها در مقایسه با همین موعد مشابه در سال گذشته 20 درصد کمتر بود.