مرلین مونرو
آخرین حضور برجسته مریلین مونرو در انظار عمومی به ۱۹ مه ۱۹۶۲ باز میگردد که او در مراسم جشن تولد جان اف. کندی در سالن مدیسون اسکوئر گاردن بر صحنه ظاهر شد و ترانه تولدت مبارک، آقای رئیسجمهور را در حضور رئیسجمهور اجرا کرد.
مرلین مونرو در تاریخ ۵ اوت ۱۹۶۲ میلادی، در کالیفرنیا درگذشت. علت مرگ وی، «مصرف بیش از حد داروی خوابآور» ذکر شد. دلیل رسمی مرگ وی «خودکشی» بر اثر «مصرف بیش از حد داروهای خوابآور و آرامبخش» اعلام شد، اما ادعاهای مبنی بر حصول یک توطئه و مجموعه حوادث اسرارآمیزی که منجر به مرگ وی شد، همواره بحثبرانگیز بودهاست.
مریلین مونرو در ۸ اوت ۱۹۶۲ میلادی، در یکی از آرامگاههای مشهور شهر لسآنجلس، به نام گورستان وستوود به خاک سپرده شد. پلیس علت مرگ را میزان بالای نمک اسید باربیروتیک در بدن و بر اثر خودکشی اعلام کرد.
لویس بنر نویسنده کتاب ''شور و تضاد'' احتمال خودکشی او را کم میداند، چرا که میگوید او در فرم بسیار مناسبی بود و برنامههای مختلفی برای زندگی داشت. او معتقد است : «رابرت کندی برادر جان اف کندی و دادستان وقت عالی آمریکا با او رابطه پنهانی داشت. همسایهها و سرایدار اوائل بعد ازظهر روز پنجم اکتبر، رابرت کندی را در منزل مریلین دیدهاند.» بنر میگوید: «همه گزارشهای پلیس در عرض چند هفته مفقود شد. رابرت کندی با دپارتمان پلیس ارتباط داشت».
نویسنده کتاب معتقد است که احتمالا مافیا برای جلوگیری از افشای روابط پنهانی مرلین با جان اف. کندی رییس جمهور و رابرت اف. کندی برادر وی، مریلین را به قتل رساندهاند. البته این یکی از سناریوهای قتلی است که پس از پنج دهه در هالهای از ابهام فرو رفته است.
پس از مرگ مریلین هفتهای سه بار گلهای سرخی بر سر خاک وی به مدت ۲۰ سال فرستاده میشد. این فرد کسی نبود جز جو دی ماجیو، معشوقه یکی از پر آوازه ترین بازیگران قرن بیستم. هماینک یک بازرگان آمریکایی به نام ریچارد پانچر در قبر بالای وی دفن شدهاست که در سال ۱۹۸۶ درگذشت. وی وصیت کرده بود که با صورت بر روی زمین در قبر گذاشته شود.
در سال ۲۰۰۹ میلادی، بیوهٔ این بازرگان آمریکایی تصمیم گرفت که قبر همسرش را که در بالای قبر مرلین مونرو واقع شدهاست را بفروشد و پس از آن، همسرش را در یک آرامگاه خانوادگی دفن کند. وی علت به حراج گذاشتن قبر همسرش را، پرداخت آخرین قسط خانهاش در بورلی هیلز اعلام کرد.
همچنین هیو هفنر موسس و مالک پلیبوی، قبر مجاور مریلین مونرو را با پرداخت مبلغ ۷۵ هزار دلار خریدهاست.
بروس لی
بروس لی به تومور مغزی دچار شده بود و هنگامی که میخواسته برای تمرین فیلم بازی مرگ برود بی هوش شده و تلاش پزشکان بی نتیجه بود و تیم پزشکی بروس لی ۵ دلیل برای مرگ نابهنگام او ارائه دادند. یکی از دلایل اصلی مرگ زودرس بروس تورم و رشد یک غده در مغز او بود. به گفته همسرش لیندا، بروس با تهیه کننده فیلم ریموندجو در ساعت ۲ بعدازظهر قرار داشت.
آن دو در مورد ساخت فیلم بازی مرگ با یکدیگر مشورت کردند و تا ساعت ۴ بعدازظهر با هم صحبت کردند و بعد به خانه بتی تینگچی بازیگر تایوانی الاصل که نقش اصلی زن فیلم بازی مرگ را داشت رفتند. بعد از ساعتی چو آنجا را ترک میکند و بروس و بتی با هم شام میخورند.
در آنجا بروس احساس سردرد میکند و بتی یک قرص (Eguagesic) آسپرین قوی، به او میدهد. حدود ساعت ۷ شب بروس به خواب میرود. چو به خانه بتی تلفن میزند تا با بروس حرف بزند اما بتی میگوید بروس به خواب عمیقی رفته و نمیتواند او را بیدار کند. بلافاصله او را به بیمارستان میرسانند. پزشکان به معاینه دقیق میپردازند. او به کما رفته بود بعد از مدت کوتاهی نیز حتی نفس هم نمیکشید. پزشکان متوجه شدند که مغزش تورم دارد. وزن مغز او از ۱۴۰۰ به ۱۵۷۵ گرم رسیده بود.
هیچ یک از رگهای خونی بسته یا پاره نشده بود. تمام اعضا و جوارح بدن مورد معاینه قرار گرفته و کالبد شکافی شد. در معدهاش همان قرص آسپرین قوی بود که بتی به او داده بود. علاوه بر این چند دانه شاهدانه در معدهاش یافت شد که مشخص نشد این شاهدانهها را از دست چه کسی خوردهاست. عدهای از پزشکان معتقد بودند که شاهدانهها به زهر آغشته شده بود و همین امر سبب مرگ وی شدهاست. اما پزشک اصلی او معتقد بود که به دلیل خوردن آسپرین قوی، تومور فعال شده و مرگش فرار رسیده بود. در واقع چنین فردی با داشتن تومور مغزی نباید چنین آسپرینی مصرف میکرد.
همسرش لیندا میگفت: او هیچگاه دوست نداشت عمر طولانی داشته باشد. زیرا او نمیتوانست تحمل کند که قدرت بدنیش با کهولت سن روز به روز تحلیل رود. بروس لی میگفت اگر من باید فردا بمیرم هیچ شکایتی ندارم. من به آرزوهایم دست یافتهام و در دنیا آنچه را که میخواستم انجام دادهام. از زندگی انتظار بیشتری ندارم. قبر او در سیاتل آمریکا در خیابان گارفیلد میباشد در هنگام مرگ بروس لی پسرش برندان لی ۸ سال داشت که ۲۰ سال بعد از مرگ پدرش یعنی در سن ۲۸ سالگی او به طرز مشکوکی در گذشت؛ قبر او نیز در کنار قبر پدرش است.
مایکل جکسون
مایکل جکسون در ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹(۴تیر ۱۳۸۸) و تنها ۱۸ روز قبل از آغاز اولین کنسرت «این آخرش است» بر اثر ایست قلبی درگذشت. درگذشت ناگهانی مایکل شبههای زیادی را به وجود آورد زیرا او تنها ۱۲ ساعت قبل از مرگش در حال اجرای تمرینهای سخت برروی صحنهٔ سالن استیپلز سنتر برای کنسرتهای «این آخرش است» بود. شایعه شد که مرگ مایکل به علت مصرف بیش از حدّ مواد مخدر بودهاست اما پزشکی قانونی لسآنجلس بعد از کالبدشکافی بدن مایکل توضیح داد که هیچگونه اثری از دارو و مواد مخدری همانند دمرول، مورفین، حشیش، کوکایین و قرصهای ضدافسردگی و همچنین مشروبات الکلی در بدن مایکل پیدا نشد. پزشکی قانونی اضافه کرد که تنها چند دارو خوابآور از جمله داروی قوی بیهوشی «پروپوفول» در بدن مایکل بودهاست.
دوماه بعد از مرگ مایکل، پزشکی قانونی لسآنجلس رسماً مرگ مایکل جکسون را «قتل» معرفی کرد. جکسون در شب ۳ سپتامبر در گورستان «فارست لاون» در کالیفرنیا به خاک سپرده شد. علت قتل «تزریق توسط غیرمتخصص» و «آسیبی مرگ بار» اعلام شد. سپس پزشک مایکل، دکتر کانراد موری، متخصص بیماریهای قلبی متهم به قتل غیرعمد او شد و دادگاه بررسی به جرم دکتر موری او را مجرم شناخته و به چهار سال حبس در زندان محکوم کرد. وی هماکنون در یکی از زندانهای کالیفرنیا به سر میبرد.
خبر مرگ مایکل جکسون به صورت گسترده تحت پوشش قرار گرفت. وبگاههای خبرگزاری لسآنجلس تایمز و تیامزد به دلیل هجوم کاربران مدتی از کار افتادند، گوگل به دلیل هجوم گسترده کاربران و جستجوی کلمه «مایکل جکسون» و به دلیل مشکوک شدن به حمله داس، نیم ساعت از دسترس خارج شد، وبسایتهای توئیتر و ویکیپدیا نیز به دلیل هجوم گسترده کاربران دچار مشکل شدند.
ناتالی وود
جسد ناتالی وود بازیگر و همسر رابرت واگنر در نوامبر سال ۱۹۸۱، در چند صد متری ویلایی شخصی اش در کنار قایق تفریحی او پیدا شد پلیس علت مرگ ناتالی را غرق شدن بر اثر حادثه اعلام کرد اما با توجه به نزاع او با همسرش، ساعتی پیش از مرگ و کبودی های نمایان بر روی بدن ناتالی، گمانه زنی ها در این باره هیچگاه پایان نیافت. پلیس آمریکا پرونده مرگ ناتالی وود، هنرپیشه پرآوازه این کشور را که در سال۱۹۸۱ به طرز مرموزی درگذشت، بازگشایی کرده است. پلیس لس آنجلس، می گوید که به شواهد و اطلاعات تازه ای در این باره دست یافته است.
پلیس تحقیقات خود را شروع میکند. مدیر شب رستورانهای ساحل به پلیس گفت که ناتالی و شوهرش به همراه واکن و ناخدای قایق، شب قبل شام را در یکی از رستورانها صرف کرده و شامپاین نوشیده بودند.
پزشک قانونی در خون ناتالی وود آثار الکل، یک داروی ضد تهوع و یک مسکن پیدا میکند، داروهایی که اثر الکل را افزایش میدهند.
گزارش به کبودیها و خراشهایی بر دست و پا و گردن متوفی اشاره میکند اما نتیجه میگیرد: "در این لحظه شک به جنایت مطرح نیست". علت مرگ خفگی و تصادفی اعلام میشود.
تئوریهای مختلفی شکل می گیرد. رابرت واگنر به پلیس گفت همسرش اهل خودکشی نبوده. پلیس هم خودکشی را منتفی میداند. در نهایت سناریوی مرگ این گونه نوشته میشود که ناتالی وود سعی داشته از برخورد قایق نجات به قایق اصلی که تولید سر وصدا میکرده جلوگیری کند. او از عرشه به آب میافتد و خراشهای روی دست و پایش، ناشی از تلاش او برای برگشتن به قایق بوده است، بخصوص اینکه آثاری از خراشیدگی با ناخن در قایق نجات دیده میشود. با این که تئوریهای مختلفی مطرح میشود، سایه مرگ مرموز ناتالی وود بر سر هالیوود باقی میماند.
درباره راز مرگ ناتالی وود کتابها و گزارشهای متعددی منتشر شده و در سال ۲۰۰۴ میلادی فیلمی تلویزیونی به نام "رازناتالی وود" ساخته شد.
براندون لی
براندون لی، پسر بروس لی و لیندا لی و برادر شانون لی - رزمی کار و بازیگر فیلمهای رزمی اوایل دهه نود بود که در حین فیلمبرداری فیلم کلاغ بر اثر ضرب گلوله کشته شد.
در یکی از صحنه های فیلم که باید براندون مورد اصابت گلوله قرار بگیرد، پس از شلیک گلوله توسط یکی از بازیگران و اتمام فیلمبرداری، زمانیکه الکس پرویاس (کارگردان فیلم) دستور "کات" می دهد، براندون از جا بلند نشده و خون از اندام وی جاری شده و صحنه را فرا می گیرد.
عوامل فیلم براندون را به بیمارستان مدیکال سنتر اوکلند منتقل میکنند اما براندون با زندگی وداع می کند ...
جین منسفیلد
جین منسفیلد، بازیگر آمریکایی، سالهای آخر حرفهاش را با جذب گروه بزرگ مشتاقانش در کشورهای خارجی و تورهای موفق و پولساز کلوبهای شبانه میگذارند. او سرانجام در سن ۳۴ سالگی در یک سانحه رانندگی جان سپرد. و درباره مرگش حرف و حدیث ها همچنان ادامه دارد...