به گزارش سی و یک نما، تور کنسرت "ناگفته، فصلی نو" جمعه 15 مرداد نیز در فضای باز برج میلاد و در میان استقبال کمنظیر از ناظریها اجراشد. در این کنسرت، ناظریها و سایر اعضای ارکستر با لباسهای یکدست مشکی به روی صحنه آمدند و با نواختن مقدمهای از "ناگفته" اجرا را شروع کردند. شوالیه موسیقی ایران تصنیف "نمیدانی مگر دردم؟" را که باز تنظیم شده بود، برای مخاطبان حاضر در فضای برج میلاد اجرا کرد.
نکته ی جالب که باردیگر ما را با شخصیت خاص "حافظ ناظری " بیشتر آشنا می کرد عذر خواهی وی از حضار برای صندلی های نامناسب بود که اشاره کرد : "امکان تهیه 4000 صندلی یک شکل وجود نداشت و فکر کردیم اگر از چند مدل صندلی استفاده کنیم ، به نظر می رسد بین حاضرین فرق گذاشته ایم و ما نمی خواستیم چنین باشد".شهرام ناظری از حضور پر تعداد حاضرین در کنسرتشان تشکر کرد. شهرام ناظری با نغمه جدیدی، اثر معروف خود به نام "آتش در نیستان" را از مجموعه آثاری به همین نام به علاقهمندان خود تقدیم کند. در ادامه کنسرت نیز آثار قدیمی از استاد ناظری اجرا شد که حافظ ناظری نیز پدر را همراهی می کرد. "مثنوی نی نامه"، قطعاتی از آلبوم "بشنو از نی"، و بخشی از قطعه "اندک اندک" را اجرا کرد.
حافظ ناظری تصمیم داشت تا بخشی از اجرای خود را در میان مردم و در مکان های دورتر به صحنه داشته باشد که امکانش فراهم نشد.
بخشهایی از آلبوم "ناگفته" و پروژه سمفونی رومی با آهنگسازی حافظ ناظری نیز نواخته شد. اعضایی که در این کنسرت، پدر و پسر ناظری را همراهی میکنند، متشکل از امین غفاری به عنوان نوازنده ویولا، پدرام فریوسفی نوازنده ویولن، بابک غسالی نوازنده عود، شهریار نظری نوازنده دف و ساز ابداعی بمباژ و فرهاد صفری نوازنده و طراح سایر سازهای ابداعی هستند. همچنین یک گروه کُر بانوان شامل الهه حیدری، مهرناز شاهمحمدی و شیوا سروش نیز بر روی صحنه حضور داشتند.
اصغر فرهادی و رضا رویگری دو میهمان سینمایی از کنسرت بودند که با تشویق حاضران در کنسرت روبرو شدند.
پروژه ناگفته، موسیقیای که با پایبندی به اصول و حفظ گوهر سرچشمه شرقیاش، آمیخته با هارمونی و ارکستراسیون مدرن موسیقی غرب، موسیقی جدیدی را از این پیوند به وجود آورده...