منوچهر نوذری کار خود را با دوبله و گویندگی رادیو آغاز کرد. با "صبح جمعه با شما" جنبه ی های مختلف هنر صداپیشگی را به زیبایی به منصه ی ظهور رساند و در ادامه با اجرای مسابقه ی هفته و شیوه ی خاص خود که با صراحت لهجه ای کم سابقه همراه بود توانست پایه گذار سبک منحصر به فردی از اجرا باشد.
اسماعیل میر فخرایی از معدود مجریان برنامه های تلویزیونی بود که خود نسبت به مطالب مطرح شده در برنامه اطلاعات دقیق و کاملی داشت آن هم به واسطه ی تحصیل و مطالعه ی مداوم در حوزه های مورد فعالیتش. احاطه ای او به موضوعات، کلام رسا و گویای او در بیان مطالب علمی به مخاطب، طرح سوالات تخصصی و... از میرفخرایی مجری صاحب سبک با ویژگی هایی کم نظیر ساخت تا راه گشای اجرای برنامه های تلویزیونی با موضوعات تخصصی باشد.
احسان علیخانی از مجریان جوان و توانمند ویژه برنامه های تلویزیونی است که با تلفیقی از سبک های گوناگون اجرا، سعی در ارائه ی برنامه های جذاب برای عموم مخاطبان نمود.
محمدرضا شهیدی فرد کار خود را از شهر مشهد آغاز کرد و با برنامه ی تا هشت و نیم و پس از آن مردم ایران سلام تحولی در ساخت و اجرای برنامه های صبحگاهی رقم زد. برنامه ی پارک ملت با اجرای او مخاطبان فراوانی به دست آورد که تولید آن متوقف شد.
محمود شهریاری با اجراهایی سراسر مزاح و خنده در خاطر مخاطبان به یاد آورده می شود. بداهه گویی و شوخی های او با مهمانان برنامه و حتی همکاران خود در اجرا، او را به چهره ای جنجالی تبدیل کرد.
فرزاد حسنی با برنامه ی کوله پشتی و سبک اجرایی که جسارت و حاضر جوابی حرف اول را در آن می زد، شناخته شد. سبکی که پیش از آن در اجرای جوان های هم سن وسال او وجود نداشت. حسنی با تسلط کم نظیر در کلام و اطلاعات بالا در مورد موضوعات روز و البته دانش قابل قبول در حوزه های دینی توانست نگاه های موافق بسیاری را از عوام تا خواص همراه خود کند. بعد از او موج نویی از حضور چهرهای جوان در اجرای برنامه ها به وجود آمد که همچنان ادامه دارد.
عادل فردوسی پور گزارشگر ورزشی و مجری ای است که سال هاست از دیدگاه مخاطبان رقیبی را نمی شود برایش متصور شد. شجاعت و صراحت او در طرح سوالات و بررسی موضوعات پیرامون فوتبال از او چهره ای تاثیرگذار در اجرای برنامه های ورزشی ساخت. فردوسی پور با لهجه ی خاص در ادای کلمات آن هم با شیوه ی گفتاری خود و با حرکات نامعمول زبان بدنش، توانست به امضای "عادل فردوسی پور" در اجرا دست پیدا کند.
محمد حسینی با طنازی مخصوص به خود در اجرا سبکی را به مخاطب ارائه کرد که پیش از آن ندیده بودند.سبکی که به استانداردهای جهانی در زمینه اجرای مسابقات و برنامه های مفرح نزدیک بود . حسینی در اوج محبوبیت و شهرت دستخوش حواشی و شایعاتی شد که خود نیز به آن دامن زد و از آنجا که فکر می کرد می تواند مخاطب ایرانی خارج از کشور را نیز به خود جلب کند مهاجرت کرد اما رویاهای او جامه ی عمل نپوشید.
ژیلا صادقی با صدایی زنانه و با نشاط و البته چهره ی بشاش و خندان توانست جزو معدود مجریان زن تلویزیون باشد که می توانست به راحتی جایگزین مجریان مرد محبوب زمان خود باشد. که این موفقیت بزرگی برای هر مجری زنی است.به رغم همه ی توانائی هایش او نیز به دلایلی مدتها ممنوع التصویر بود تا نوروز امسال که ویژه برنامه ی تحویل سال شبکه تهران را به خوبی و با تسلط اجرا کرد و دوباره به تلویزیون برگشت.
رضا رشید پوربا صدای قوی و لحن و کلامی حساب شده از رادیو به تلویزیون آمد و با برنامه های مثلث، شب شیشهای، عبور شیشهای، مثلث شیشهای و زنده رود جزو بهترین مجری های تلویزیونی شد . اما جنجال های پیرامون همین برنامه های تاک شو گریبان او را هم گرفت . مدتها اجازه ی اجرا نداشت و در شبکه ای ماهواره ای اما مجاز فعالیت می کرد . رشیدپور با برنامه عینک دودی شبکه نسیم دوباره مجری شد اما دیگر بخت و اقبال سابق را نداشت .
رضا صفدری از مجریانی بود که در دهه 70 و با رواج برنامههای ترکیبی به شهرت و موفقیت فراوانی در تلویزیون رسید و بسیاری او را با اجرای متفاوتش در برنامه تا هشت و نیم به یاد می آورند.
صفدری سبک جدید اجرایش را که چندین سال در رادیو و راه شب پایهگذاری کرده بود، در برنامه "هشت و نیم" تلویزیون به اجرا گذاشت و با همین اجرای متفاوت به مخاطبان معرفی شد و بسیار هم موفق بود. در بهار سه سال پیش مرگ رضا صفدری بر اثر ایست قلبی همه را شوکه کرد. اما یادش و جایگاهش همیشه باقی خواهد ماند.
کامیار اسماعیلی با اجرای برنامه ی "نیمرخ" به تلویزیون آمد و با همین برنامه هم یکی از موفق ترین مجریان برنامه های تلویزیونی شد. سبک تازه ی اجرای او در برنامه ای که به نوجوانان تعلق داشت اما مورد استقبال همه ی گروه های سنی بخصوص جوانان بود.
اتفاق تازه ای در برنامه های ترکیبی بود که نوید این را می داد کامیار اسماعیلی یکی از چهره های ماندنی در اجرای برنامه های تلویزیونی باشد که این اتفاق نیفتاد. حضور وی کم کم خلاصه شد در اجرای چند برنامه مناسبتی و جشن ها و بعد هم او را نه به عنوان مجری بلکه یک تهیه کننده در شبکه های جام جم و آموزش یافتیم.
آزاده نامداری را با برنامه ی "تازه ها" شناختیم. برنامه ای که بخشی جدید در برنامه ی قدیمی "خانواده" به تهیه کنندگی هرمز شجاعی مهر بود. اجرای آزاده نامداری خیلی زود توجه ها را جلب کرد. دختر جوانی که با چادر برنامه اجرا می کند اما بسیار پر جنب و جوش و سرزنده است. می خندد، شوخی می کند، دست هایش را مرتب تکان میدهد و تند تند حرف میزند. این اتفاق به اندازه ی عنوان برنامه تازگی داشت و به زودی آزاده نامداری سبک تازگی در اجرای خانم ها در تلویزیون را رواج داد.
دیدگاهها
صدای زیبا سیمای زیبنده وارادت شخصی خودم که جناب حسنی
را که الگوی خود قرار داده ام امید وارم روزی او را ببینم ...