از نکات جالب و بامزه این مراسم، پذیرایی با فینگر فود های ژانبون و سوخاری فیله مرغ بود که گرچه پذیرایی دلچسبی است اما با چارچوب های سلامت کمی فاصله دارد.
در ادامه گزارش این مراسم را به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان دنبال می کنیم...
مراسم پایانی سومین جشنواره فیلم سلامت با حضور سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیران وزارت بهداشت، متولیان جشنواره و هنرمندان سینمای ایران در تالار وحدت با اجرای محمد سلوکی برگزار شد.
همچنین این برنامه با پخش کلیپی از برپایی این دوره از جشنواره و صحبت های محمد کیاسالار دبیر جشنواره به طور رسمی آغاز و در ابتدای این مراسم با پخش کلیپی از بازیهای ماندگار عزتالله انتظامی که به تازگی به دیار باقی رهسپار شدهاست، ادای احترام شد.
برنامه اختتامیه از همان ابتدا با معرفی آثار برگزیده بخشهای مختلف این جشنواره آغاز به کار کرد و برگزیدگان هر حوزه، جوایز خود را از سومین دوره از جشنواره فیلم سلامت دریافت کردند، که البته بیشترین جوایز در حوزه فیلمسازی (فیلم کوتاه) سهم دانشجویان شد. همچنین در این مراسم از چهره های شاخص پزشکی و هنری نیز به پاس سالها فعالیت آنها در عرصه سلامت و آثارشان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
*برگزیدگان بخش سازمانها
جایزه بنیاد نیکوکاری کمک (حامی کودکان کمشنوا) توسط کتایون ریاحی؛ به فیلم کوتاه «زبان بیزبانی» ساخته جواد حبیبپور تعلق گرفت.
جایزه انجمن ام.اس توسط زهرا خرازی و قمی معاون فرهنگی اجتماعی انجمن ام.اس و حمید فرخنژاد سفیر این انجمن، به فیلم مستند «سوگند بقراط» ساخته حسین کاکاوند تعلق گرفت.
جایزه انجمن اتیسم توسط نمایندگان انجمن اتیسم، به فیلم مستند «اختلالی به نام اتیسم» ، «مامان» و «دستهای آبی» تعلق گرفت.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به هادی امیری و رها فرجی برای فیلم «جنگل دامون» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به عطیه عطارزاده برای فیلم «روان سفید» تعلق گرفت.
همچنین در ادامه برنامه دکترمحمدهادی ایازی، دکتر کیاسالاری، دکتر حضرتی و کتاون ریاحی و مرضیه برومند از دکتر مینو محزر به پاس سالها فعالیت در حوزه سلامت رفتاری و جنسی به ویژه بیماری HIV تقدیر و تجلیل به عمل آوردند.
در ادامه برنامه دکترمحمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت و رئیس جشنواره فیلم سلامت بیان کرد: ما در سال جاری دو شعار برای جشنواره سلامت داریم که یکی برای همهگیر شدن و اجتماعی شدن حوزه سلامت است که به همین سبب جامعه هنری می تواند در این عرصه به ما کمک شایانی کند. در همین راستا نیز سریال «پریا» توانست 800 درصد از مراجعهکنندگان به مراکز مشاورهای ایدز را افزایش بدهد که این نشان از تاثیرگذاری رسانه در بین مردم دارد.
*برگزیدگان بخش مستند
در بخش مستند، لوح ویژه دبیر جشنواره به شهره کشاورز برای فیلم «مامان» اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی به یاسر خیر برای فیلم «آهستگی» اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی به فرهاد بردبار برای فیلم «مردی که با خرگوش میرود» اهدا میشود.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به صورت مشترک به فضلالله تاری برای فیلم «پیش از سی سالگی» و الهام آقالری برای فیلم «شهرزیبای من» تعلق گرفت.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به محسن استادعلی برای فیلم «زنانگی» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به محسن علیدادی برای فیلم «ده برابر» تعلق گرفت.
* برگزیدگان بخش فیلمهای کوتاه دانشجویی
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به مینا باغبانی برای فیلم «آقا گرگه» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به مهدی یوسف علی برای فیلم «دلقک ها» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به علی بناییان برای فیلم برای «فروش» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به کتایون پرور و محمد روحبخش برای فیلم «تو هنوز اینجایی» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به امیرحسین کرمی برای فیلم «قرص برنج» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به فاطمه احمدی برای فیلم «دریای تلخ» اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی به علی اسداللهی برای فیلم «اختلاف» اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی به آرمان فیاض برای فیلم «مانیکور» تعلق گرفت.
لوح تقدیر و جایزه نقدی به صادق سهرابی برای فیلم «کوگ» تعلق گرفت.
در این بخش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مهدی هاشمی از کیانوش عیاری به خاطر ساخت فیلم «بودن یا نبودن» و «روزگار قریب» تقدیر کردند و پس از آن جایزه «تصویر استاد» برای ایفای نقش ماندگار دکتر محمد قریب در سریال «روزگار قریب» اثر کیانوش عیاری به مهدی هاشمی اهدا شد.
همچنین در ادامه این برنامه سید حسن قاضی زاده هاشمی به دعوت مهدی هاشمی بازیگر مجموعه های تلویزیونی روی صحنه آمد و ضمن تشکر و قدردانی از انجمنهای مختلف پزشکی و هنری گفت: از همه نهاد ها و انجمن ها که ما را در برگزاری این جشنواره یاری کردند، تشکر می کنم تا ما را در برپایی این جشنواره همراه ما بودند، البته باید تشکر ویژهای از آقای ایازی داشته باشم که در این شرایط سخت کار مهمی را انجام داد، همچنین دبیر جشنواره دکتر کیاسالار سپاسگزارم که این جشنواره تا این اندازه پرشور و به قول جوانها «خفن» برگزار کرد.
وزیر بهداشت، درمان ادامه داد: از جمله کسانی که جایشان امشب خالی است، افشین یداللهی و زنده یاد عزت الله انتظامی است، آقای انتظامی چشمانش را به من سپرده و در این دهه های اخیر یکی از جمله هایی که از ایشان بیشتر می شنیدم و لذت میبرم این بود که همواره می گفت: «بعد از 80 سال، هیچوقت حسرت نخورم که آن کارهایی که میخواستم انجام دهم را انجام ندادم.»
سپس با حضور مهدی هاشمی و کیانوش عیاری، تقدیر ویژهای از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عمل آمد.
*برگزیدگان جایزه سینمایی
لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به بهروز شعیبی برای فیلم دارکوب اهدا شد.
لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به حمید نعمتالله برای فیلم شعلهور تعلق گرفت.
جایزه ویژه دبیر جشنواره فیلم سلامت، برای بهترین فیلم عاری از دخانیات، به فیلم «خجالت نکش» ساخته رضا مقصودی اهدا شد.