دوشنبه, 08 مرداد 1397 04:30

از پنهانکاری های سیاسی تا پنهانکاری های هنری/آقای سهیلی!چرا مهراد؟

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)
از پنهانکاری های سیاسی تا پنهانکاری های هنری/آقای سهیلی!چرا مهراد؟ از پنهانکاری های سیاسی تا پنهانکاری های هنری/آقای سهیلی!چرا مهراد؟

سی و یک نما - این اتفاق در عالم سیاست زیاد دیده شده. اسم هایی که تغییر می کند تا نسبت ها معلوم نشود و یا اگر اسمی دو بخش بود، هر مدیر و سیاست مداری از یک بخش آن وام می برد و یا زیر بال و پر اقوامی را می گرفت که نسبت ها مادری بود یا سببی که حاشیه ساز نشود. اما در عالم هنر این بازی ها جایی نداشت چرا که گر چه ژن خوب می توانست شرط لازم باشد اما شرط کافی نیست به همین دلیل خیلی از آقازاده های هنری هم آمدند اما نماندند و خیلی دیگر که آمدند و حالا گوی سبقت  را از پدر و مادر خود ربودند. مثل "ساعد سهیلی" که حالا شهرتی بیشتر از پدر دارد.

در مورد خانواده سهیلی اصولا از بنیان تغییر می کند.اول با عروس خانواده شروع شد تا به پسر کوچک خانواده رسید. بازیگرانی با اسم های
"مهراد" نام خانوادگی  نجیبی است. ما را یاد "فرهاد" می اندازد . شاید نام خانوادگی مادر بچه ها ی سعید سهیلی باشد یا شاید همان دلبستگی به فرهاد اما به هر حال واقعی نیست اما مخاطب هنر واقعیت را دوست دارند و پنهانکاری ها خسته شان می کند. مخاطبی که در پنهانکاری ها بازی بسیار خورده اند و در سینما دلیلی برای آن نمی بینند جز کوچک شمردن خودشان.
توجه ویژه به بازیگر نقش "حامد" در سریال"پدر" به کارگردانی "بهرنگ توفیقی" و در همه حال زیر سایه "حامد عنقا " که این روزها روی آنتن شبکه دو سیما می رود و مورد توجه هم قرار گرفته نشان می داد که باید به این بازیگر جور دیگری نگاه کنیم. یعنی اصولا زیاد نگاه کنیم.
مردم کسی رو که باید دوست داشته باشند،دوست دارند. همانطور که ساعد سهیلی با فیلم "گشت ارشاد " به دلشان نشست و حالا از بهترین بازیگران جوان سینماست.پسر دوم سعید سهیلی یا همان سینا مهراد  هم می توانست با سریال پدر بیشتر شناخته  شود و نیازی به بازگشت به خرده نقش هایش در گذشته نبود و مهمتر نیازی به پنهان شدن هویتش.

 


نگویید که خواستید ریا نشود که این اوج کم لطفی است.
دلایل اینکه با نام خانوادگی جعلی یا به عبارتی محترمانه تر هنری،  فعالیت  جدیدش را شروع کند  چیست؟
اگر ساعد سهیلی تا به امروز روی پای پدر ایستاده بود،شاید توجیحی به این کار بود اما حالا فقط یک فاصله عاطفی بین هنرمند و مخاطب است و بس.   چیزی که شاید به ضرر سینای جوان و دلنشین شود.

شاید گفته شود برای اینکه بی پارتی در ذهن مردم بنشیند که به نظرم درست نقطه مقابل آن است. یعنی اینکه رلحت تر با پارتی های پنهان برایش تبلیغ شده است. همانطور که به رغم اینکه  هنوز ما بازی خاصی از او ندیدیم،همه جا در فضای مجازی رسانه ها و همچنین رسانه های کاغذی حرف از اوست و گرچه شیرین و دوست داشتنی ست اما تا اینجای سریال ما را شگفت زده نکرده است
آقازادگی در رگ و ریشه ماست.بی برو  برگرد. مثلا در همین تیتراژ.طبق هیچ معیاری جای اسم او مناسب انتخاب نشده و یقینا باید در کنار نام بازیگر نقش لیلا و بعد از بازیگران پیشکسوت باید می آمد، حتی اگر لیلا برای اولین بار جلوی دوربین رفته باشد اما پارتنر نقش اوست.
ضمن اینکه تا به اینجا بازیگر نقش لیلاست که متفاوت ظاهر شده، بازی جسورانه ای دارد و قصه در زمان گذشته و حال با محوریت او می چرخد.
به هر حال هر چه هست ، گرچه سریال پدر با انواع و اقسام شایعات و سورپرایزهای متفاوت از زندگی شخصی "حامد عنقا " گرفته تا کامنت"yes"ساعد سهیلی به برادرش سینا در اینستاگرام و عکس نمایی از فیلم برای تایید بازی او، از نزدیک شدن چیک تو چیک دو اینچی صورت ها و میمیکی که نوید یک بوسه عاشقانه می داد و اگر در یک سریال کره ای بود سانسورش می کردند تا انونس های پی در پی سریال، همه و همه نشان از این دارد که این سریال خوب ، بخت خوشی هم دارد .
سریال پدر با نگاهی کاملا مشهود به فیلم عاشقانه و پر مخاطب  "دلشکسته" که درخشش شهاب حسینی و بیتا بادران در آن کم نظیر است، سوژه ای دارد که همیشه جواب خواهد داد البته اگر خوب پرداخته شود.عشق هایی که از جنس هم نیستند و عشق که نه مرز دارد و نه جنس.
و از همه این ها که بگذریم ، یک "مهدی سلطانی سروستانی" در نقش "پدر" کافی است تا سریالی را سر پا نگه دارد.
منتظر خواهیم ماند و با اشتیاق این سریال را دنبال می کنیم که شاید یکی از سریال های ماندگار دهه اخیر باشد با بازی سینا سهیلی.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید