یکشنبه, 31 تیر 1403 12:46

حال "سعید راد" یکی از بهترین بازیگران پیشکسوت ایران خوب نیست / "صادق کُرده" در "تنگنا"

نوشته شده توسط سی و یک نما
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
حال "سعید راد" یکی از بهترین بازیگران پیشکسوت ایران خوب نیست / "صادق کُرده" در "تنگنا" حال "سعید راد" یکی از بهترین بازیگران پیشکسوت ایران خوب نیست / "صادق کُرده" در "تنگنا" سی و یک نما

سی و یک نما -  نگاه راد دختر "سعید راد" از برجسته‌ترین بازیگران پیشکسوت ایران با اشاره به مشکلات جسمانی که برای سعید راد در یک سال اخیر بوجود امده است  می‌گوید: شهریور سال گذشته سعید راد در منزل و به‌دنبال یک زمین خوردگی دچار مصدومیت شدند و پس از مراجعه به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفتند و بعد از بیمارستان مرخص شدند و در منزل استراحت می‌کردند و بعد از یک ماه توانستند با واکر راه بروند.

وی ادامه داد: روند بهبودی ایشان ادامه داشت تا اینکه مجدد مشکل گذشته به‌دلیل اینکه پروتز مورد استفاده به خوبی در کمر ایشان قرار نگرفته بود دوباره آشکار شد و بعد از مراجعه بیمارستان دوباره عمل جراحی انجام شد و مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام می‌شد، اما متاسفانه علی‌رغم فیزیوتراپی‌ها ایشان دیگر توانایی راه رفتن پیدا نکرد.

وی با اشاره به اینکه سعید راد هم اکنون ۷۹ سال سن دارد ادامه داد: به مرور از اواخر سال گذشته مشکلات دیگری همچون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن ایشان اضافه شد و با وجود مخالفت من و خانواده، با رضایت خودشان مورد عمل جراحی قرار گرفتند اما متاسفانه عمل موفقیت آمیز نبود.

نگاه راد با اشاره به اینکه حدود ۱۰ ماه است سعید راد در بستر بیماری است، گفت: هم اکنون ایشان تحت نظر پزشک در یکی از کیلینک‌های تهران در حال درمان است اما مدت دو ماه است که روند درمان به خوبی پیش نمی‌رود و حال ایشان بهبود پیدا نکرده است.

نگاه راد از عموم مردم و علاقمندان سعید راد تقاضا کرد تا برای سلامتی این بازیگر سینما دعا کنند و افزود: در طی این مدت علاقمندان، سینماگران و خانه سینما پیگیر وضعیت درمانی ایشان بودند و من از همه دوستان سپاسگزارم.

وی ادامه داد: بنا به خواسته ایشان و خانواده تاکنون خبر و تصویری از سعید راد منتشر نشده است.

سعید راد (احمد سعید حق‌پرست) راد متولد چهارم آبان سال ۱۳۲۳ از بازیگران برجسته‌ی سینمای قبل از انقلاب است که در آن زمان برای بازی در صبح روز چهارم (۱۳۵۱) و تنگنا (۱۳۵۲) دو جایزه از جشنوارهٔ سینمایی سپاس کسب کرد. او پس از بازی در فیلم عقاب‌ها (۱۳۶۳) ممنوع التصویر شد و ایران را ترک کرد اما در سال ۱۳۷۸ پس از سال‌ها دوری از سینما به ایران بازگشت و حرفهٔ خود را ادامه داد و برای بازی در فیلم  گیرنده (۱۳۹۰) دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر را کسب کرد و بعد نیز نقش افسر نظامی ولی‌الله فلاحی را در چ ابراهیم حاتمی‌کیا (۱۳۹۲) به تصویر کشید.

photo_2024-07-21_13-56-19.jpg

photo_2024-07-21_13-56-20.jpg

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید