پنج شنبه, 26 اسفند 1395 15:49

خسرو شجاع زاده تشییع شد / پدر سالاری ها نیامده بودند

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)
خسرو شجاع زاده تشییع شد / پدر سالاری ها نیامده بودند خسرو شجاع زاده تشییع شد / پدر سالاری ها نیامده بودند

سی و یک نما- پیکر خسرو شجاع زاده بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون روز پنجشنبه از تالار وحدت تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.


به گزارش سی و یک نما، در مراسم تشییع پیکر مرحوم شجاع زاده، مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی، اصغر همت مدیرعامل خانه تئاتر، سهراب سلیمی، ایرج راد، بیژن افشار، قاسم زارع، مهدی میامی، بهزاد فراهانی، جهانگیر الماسی، خسرو احمدی، سعید داخ، رضا صفایی پور و قطب الدین صادقی حضور داشتند.

** مرگ شجاع زاده باعث اندوه جامعه هنری بویژه تئاتری ها شد

مدیرکل هنرهای نمایشی در این مراسم گفت: کم کاری هایی درباره خسرو شجاع زاده و سایر هنرمندان شد و اقدامات صورت گرفته در شان هنرمندان کم است و امیدواریم تلاش هایی در جهت ارتقا و جایگاه این عزیزان انجام شود.
مهدی شفیعی افزود: خسرو شجاع زاده از همکاران ما در اداره تئاتر بود و مرگ وی باعث ناراحتی جامعه هنری بویژه تئاتری شد.

** خسرو شجاع زاده، زمانی برترین چهره سینمایی بود

بازیگر سریال «معمای شاه» نیز در مراسم تشییع پیکر خسرو شجاع زاده گفت: خسرو شجاع زاده هنرمند ارزنده ای بود که در طول فعالیت های فرهنگی و ایرانی تئاتر بویژه در تالار سنگلج توانست رشد یابد و به جایگاه خوبی در دهه های گذشته دست یافت.
قطب الدین صادقی افزود: این هنرمند مشهوریت خود را از کارهای گروهی و تئاتر به دست آورد و از این طریق به سینما راه یافت و در واقع در یک برهه زمانی برترین چهره سینمایی بود.
وی با بیان اینکه خسرو شجاع زاده جایگاه خود را از لابی ها و جنجال های تلویزیونی به دست نیاورد، اظهار کرد: وقتی که اداره تئاتر درگذشته های دور متلاشی شد، این هنرمند به دلایل مختلف 21 سال بازی نکرد و بیکاری تحمیلی که با روحیاتش در تضاد بود، باعث آزار وی شد.
این مدرس تئاتر تصریح کرد: در واقع خسرو شجاع زاده 21 سال پیش فوت کرد، روح خلاق و توانای وی را کشتند و با جلوگیری از کار و توانایی اش، وضعیت خانوادگی وی نیز به هم خورد.

بازیگر فیلم سینمایی «گناهکاران» گفت: وقتی که راه رشد کار و شکوفایی شخصیتی را می گیرند، روح و روان فرد نیز به هم می خورد و در واقع خسرو شجاع زاده روان آشفته ای پیدا کرد.

صادقی خاطرنشان کرد: خسرو شجاع زاده انسان والایی بود که هیچگاه گله مند نبود و کینه ای به دل نداشت، تاسف می خورم کاری کردند که این هنرمند توانایی خود را به درستی نشان نداد و باعث مرگ زودرس شدند.

** خسرو شجاع زاده پاداش زحمات خود را ندید

مدیرعامل سابق خانه تئاتر همچنین در این مراسم گفت: خسرو شجاع زاده سختی های زیادی در دوران زندگی کشید بطوریکه پس از 20 سال کسی او را نمی شناخت.

بازیگر سریال تلویزیونی «در پناه تو» ادامه داد: خسرو شجاع زاده فیلم های ماندگار و ارزشمندی را بازی کرد ولی مظلوم واقع شده و پاداش زحمات خود را ندید.

** تئاتر مغفول مانده است 

بهزاد فراهانی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون نیز از دیگر سخنرانان مراسم تشییع پیکر خسرو شجاع زاده بود و گفت: 30 است که رنج تلخ سانسور را می چشیم، این سانسور مربوط به شخصیت و غرور هنرمندان است و خسرو شجاع زاده مرد اول سینمای ایران بود که مورد بی توجهی و سانسور قرار گرفت.

خسرو شجاع زاده روز سه شنبه - 24 اسفند - در 71 سالگی به علت سکته مغزی دار فانی را وداع گفت.

مجلس ترحیم این هنرمند روز شنبه 28 اسفند ماه در مسجد نور از ساعت 16 تا 17.30 برگزار می شود.

مرحوم خسرو شجاع زاده سال 1324 در بندر ترکمن متولد شد.

وی دانش ‌آموخته رشته بازیگری از هنرکده هنرهای دراماتیک بود و بازی در سینما را از سال 1348 با حضور در فیلم «گاو» به کارگردانی داریوش مهرجویی آغاز کرد.

«راز خنجر»، «دل نمک»، «آخرین لحظه»، «آری چنین بود»، «آن سوی آتش»، «گودال» و «غریبه و مه» از جمله آثار سینمایی هستند که مرحوم شجاع زاده در آنها ایفای نقش کرده است.

وی همچنین در سریال «دبیرستان خضرا»، «پدرسالار» و «هشت بهشت» حضور داشت

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید