«هیچیک» مجله پژوهشی فرهنگ، هنر و سبک زیست است که بعد از پروژه «همچهره با تاریخ» که بازسازی یک چهره خاص یا لحظه تاریخیست، تصمیم دارد سراغ شخصیتهای بزرگ در پشت دوربین برود و با واکاوی در شخصیتشان و احترام به طبیعت، عکاسی و مصاحبه کند.
یکی از تأثیرگذاران صنعت سینما درباره دلیل موفقیتش میگوید: «پشتکار. کار را دوست دارم. من اتفاقی وارد این حوزه شدم اما وقتی شروع کردم عاشق کار شدم به ویژه بیزینسش. در همه زمینهها کار کردم. پخش، اکران، تهیهکنندگی، بازیگری، مدیر تولیدی، دستیار کارگردانی. وقتی راه خودم را پیدا کردم؛ از جایی تصمیم گرفتم که فقط بیزینسش را ادامه دهم.
از سال ۶۴ آمدم و از سال ۷۲ فهمیدم چه میخواهم. اینکه راه خودتان را پیدا کنید، پشتکار داشته باشید و خسته نشوید میتواند موفقیتزا باشد.»
تهیهکننده پرفروش سینما تحول زندگیاش را تأسیس «فیلمیران» میداند: «تحول عمده زندگی من، تأسیس «فیلمیران» در سال ۸۳ بود. چهار دفتر مطرح آن روزها صدرعاملی، اعتباریان، موسوی و تختکشیان را ترکیب کردیم و شد فیلمیران. ده_پانزده سالی، یک تا ده فروش سینما برای فیلمیران بود. چند سال بعد مجتمع کورش به میان آمد که اتفاق بزرگی برای کل سینما و اولینبار بود که چنین مجموعهای ساخته شد. آن هم در منطقهای که از نظر جغرافیایی تصور نمیشد موفق شود. چون در مرکز شهر نبود. شروعش با مدرسه موشها بود که خودم تهیهکنندهاش بودم. این هم یک تحول بود. سینماسازی ادامه دارد و هشتاد_نود تا سالن سینما ساختیم که فکر میکنم کسی قبل و بعد انقلاب این تعداد سینما را نساخته باشد.»
مدیر مسئول «هیچیک» چاوش شیرانی است. این مجله به سردبیری مارال دوستی به شکل مجازی منتشر میشود.
در پایان زمان پروژه، پادکست تصویری «هیچیک» برای علاقهمندان آماده و پخش خواهد شد. این پادکست تصویری همزمان برای ناشنوایان نیز قابل استفاده و طراح گرافیک پوستر میثم میرزایی و کوروش جوان دبیر عکس هیچیک است.
علاقهمندان برای مطالعه مصاحبه با تیتر «ژنرال سرتیپی/چهلمین سال یا چهلسالگی» میتوانند به سایت «هیچیک» مراجعه کرده و از شیوه زندگی یکی از موفقترین افراد صنعت سینما آگاهی بیشتری دریافت کنند.
علی سرتیپی که این روزها از چهلمین سال حضورش در سینما میگذرد پخشکننده، تهیهکننده، سرمایهگذار، سینمادار و مدیرعامل پلتفرم فیلمنت است.