محمد حسین فرحبخش:
*این ۸۰۰ نفر به جرم اشاعه فحشا که از خود فحشا بدتر است باید شلاق بخورند و باید این بساط را جمع کرد و اهالی سینما هرگز این خیانت را نخواهند بخشید.
*از همان روز اول گفتم این جریان ، جریانی هدایت شده است و پشت آن به جشنواره کن می رسد که خدا رو شکر آن جایزه داده نشد.هرچند که این را هم بگویم که من مخالف سرسخت توقیف فیلم برادران لیلا هستم و این فیلم حتما باید اکران شود و خطایی اگر بوده باید افراد جریمه شوند.
*تنها چیزی که در این مملکت در تراز انقلاب اسلامی ست همین سینماست وگرنه مجلس ما در تراز انقلاب است یا دولت ؟!
*این ۸۰۰ نفر باید محاکمه شوند و ما این آئین نامه را قبول نداریم چون توهین به ماست و خودمان کارمان را بلدیم. من بالای ۶۰ فیلم ساختم و بیش از ۳۰۰۰ قرار داد امضا کردم.
دانش اقباشاوی:
*مواضع ما حرفه ای و صنفی ست و رویکردهای با محوریت قانون و جلوگیری از مقررات زدایی ست.
فضایی بوجود آمد که بدلیل برخی کم کاری ها ( که مهمترین آن معطل گذاشتن آئین نامه ای مشابه به همین آئین نامه از سال ۸۹ تا امروز در خانه سینماست) حل این مساله پشت درهای بسته دیگر ممکن نبود به همین دلیل مساله رسانه ای شد اما باز هم فکر می کنم ماهی را هر زمان از آب بگیری تازه است.
*این آئین نامه بسیار مترقی ست و نسل جدید سینما بدنبال قانونمند کردن موارد و کار در فضایی شرافتمندانه است و تهیه کنندگان سینما با پذیرش و تایید این آئین نامه باید کمک کنند چون هر زمان که پشت صحنه سینما پاکیزه تر بوده ، فیلم های بهتری هم ساخته شده است.
*ما اعتقاد داریم تمام سینما طیب و طاهر نیست که اگر چنین بود این تعداد معترض نداشتیم و این مساله را نمی توان کتمان کرد.
*در بیانیه اولی که درباره بی اخلاقی های پشت صحنه یک فیلم خاص منتشر کردیم ما از صنوف مختلف (عکاسان و بازیگران و ....) شاهد داشتیم ولی باز هم باید همه در فضایی منطقی و دور از هیجان به تعامل برای حل مساله بپردازند.
منبع: سینما معیار