در خلاصه داستانی که روابط عمومی فیلم در اختیار رسانه ها قرار دادند چنین آمده:زهره در راه بازگشت به خانه تعقیب میشود. او پا به فرار می گذارد و در این حین بر اثر تصادف فوت می کند. پرویز همسر زهره بعد از ۶ سال، برای اولین بار، با ضمانت رئیس زندان به مدت ۷۲ ساعت به مرخصی میآید تا زهره را دفن کند و فرزندانش را به فرد مطمئنی بسپارد. دریغ که همه اطرافیان، در بخشی از گرفتاری های او متهم هستند.
انتخاب بازیگر نقش زهره و به خصوص اینکه چهره سینمایی آشنایی نیست و هم نام بودن او با کارگردان نشان می دهد که نسبتی دارند برای تاثیر گزاری این سکانس خیلی خوب است. امیر علی دانایی هم گرچه کمی برای این نقش جوان است اما چهره ی از درون داغون شده ی خوبی از شخصیت پرویز را به نمایش می گذارد. همه چیز به نظرخوب است اما "انزوا" در انزوا می ماند و کم می آورد. چه در قصه و چه در روایت قصه.تنها اولویت آن بازی های خوب (بخصوص جمشید هاشم پور،نادر فلاح و علی استادی ) است و موسیقی بسیار خوبی که متاسفانه گاه از بعضی سکانس ها بیرون میزند.انگار یک جوری فیلم بیشتر تله فیلم است تا یک فیلم سینمایی بلند که از یک کارگردان فیلم اولی که تهیه کننده ای چون سعید ملکان را پشتوانه خود ندارد چندان هم غیر منتظره نیست.
پرویز سه روز به مرخصی آمده تا زنش را دفن کند اما انگار که بر عکس است و قرار است او را که پیش از این با تهمت هایی که به گوشش رسیده در دل کشته و دفن کرده بود را می خواهد نبش قبر کند.
استفاده از کات های متوالی با ریتم تند به سلیقه "عصبانی نیستم"که در فیلم استفاده شده است ونگرش در تدوین که خیلی از منتقدین به آن ایراد گرفتند در بعضی از جاها نقطه قدرت فیلم انزواست، متاسفانه در خیلی جاهای دیگر مخاطب را کلافه می کند اما به نظرم نقطه ضعف اصلی فیلم نیست.نقطه ضعف بزرگ این است که می خواهد در انتها و به آنی زهره را که در تمام طول راه انزوا محکوم کرده تبرئه نماید و این بی اعتنایی به دغدغه اصلی فیلم یعنی قضاوت های بی جهت و خودسرانه فیلم است و تا جایی ناموفق است که در پایان هنوز هم به پاک بودن زهره شک داریم.نمی شود به یکباره دریک سکانس به ظاهر کلیدی مهندس و پرویز با دیالوگ های باسمه ای تمام تصویری و نقطه های کور روایت ها از زهره رافراموش کنیم. بخصوص مورد حل نشده ی گوشی موبایل او که نباید در فیلم به سادگی از آن می گذشت و بهانه ی خوبی بود برای رمز گشایی و تعلیق فیلم.
گر چه در آخر سپردن بچه ها و اعتماد به زنی که خوشنام نیست به نظرم نگاه خوبی بود به اینکه از زاویه دید پرویز یاد بگیریم که به راحتی در مورد آدم ها قضاوت نکنیم.
انزوا از آن فیلم هایی است که شاید اگر دوباره و از نو مراحل پس از تصویر برداری را می گذراند، خیلی از عیوبش رفع میشد.به هر حال « انزوا» فیلم متوسطی است اما فیلم بدی نیست و ارزش یک بار دیدن را دارد.
انزوا فیلمی پر بازیگربه کارگردانی مرتضیعلی عباس میرزایی و نویسندگی مرتضیعلی عباس میرزایی و احمد رفیعزاده و تهیهکنندگی پیمان جعفری محصول سال ۱۳۹۵ است.
این فیلم در تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۹۶ در سینماهای ایران اکران شدهاست و بازیگران آن عبارتند از:.
امیرعلی دانایی ، نادر فلاح ،اندیشه فولادوند ، بهنوش بختیاری ،جمشید هاشمپور،علیرضا استادی ،شقایق فراهانی ،سیامک صفری
مهران رجبی، همایون ارشادی ،امید روحانی ،وحید نفر،علیرضا مهران ،لیندا کیانی ، کیمیا ملایی ،علی علیخانی و لعیا عباس میرزایی