یکشنبه, 15 بهمن 1402 00:14

روز سوم جشنواره: وقتی برج میلاد با برد ایران روی هوا رفت

نوشته شده توسط سی و یک نما
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
روز سوم جشنواره: وقتی برج میلاد با برد ایران روی هوا رفت روز سوم جشنواره: وقتی برج میلاد با برد ایران روی هوا رفت سی و یک نما

سی و یک نما - بالاخره دبیر جشنواره فیلم فجر با اصرار اهالی رسانه و عوامل فیلم "شهسوار" قانع شد که نمی‌شود از بازی حساس ایران و ژاپن در جام ملت‌های آسیا گذشت و به این ترتیب مسابقه فوتبال؛ سینمایی شد.

photo1706990041.jpeg

گر چه نمایش بازی ایران و ژاپن در مرکز همایش‌های برج میلاد در تقویم جشنواره فیلم فجر ثبت خواهد شد و این اتفاق چه خوش یمن بود، اما همه‌ی برنامه‌های اکران را به هم ریخت و اهالی رسانه مجبور شدند که نیمه شب بمانند، تا با زرافه ها صبحانه بخورند.

اولین فیلم در سومین روز جشنواره، فیلم "صبح اعدام" ساخته‌ی "بهروز افخمی" بود که کنجکاوی‌های زیادی پیرامون این فیلم وجود داشت. و پس از نمایش قیلم، کنجکاوی بدل شد به سوال‌های متعددی که اصحاب رسانه از بهروز افخمی داشتند.

بهروز افخمی در سریال " رعد و برق" هم نشان داده بود که تازگی علاقه خاصی به نریشن پیدا کرده با رگه‌هایی از مستند اما واقعا صبح اعدام به نظر دغدغه‌ی یک ذهن شلوغ بود با بازی‌های خوب و قاب‌های خوب در فیلمی که خوب نبود. درباره فیلم در زمان اکران خواهیم گفت و حالا فقط میتوان به عادت بهروز افخمی بگوییم: "آقای افخمی! شب بخیر و موفق باشید".

photo1706990105.jpeg

photo17069901122.jpeg
photo1706990113.jpeg

photo1706990113(1).jpeg

فیلم دوم، فیلم "شه‌سوار" ساخته حسین نمازی بود که بعد از بازی فوتبال و حال خوش برج میلاد اکران شد. فیلمی که الناز حبیبی و عباس جمشیدی‌فر دوباره به برج میلاد آمدند تا مهمان اکران دومین فیلمی باشند که بعد از " تمساح خونی" در این دوره‌ی جشنواره فجر حضور دارد و در آن همبازی هستند‌.

در این فیلم مهرداد صدیقیان، الناز حبیبی، عباس جمشیدی‌فر، گیتی قاسمی، هادی کاظمی و عزت الله رمضانی‌فر بازی می‌کنند که مهرداد صدیقیان غایب اصلی این بازیگران در برج میلاد بود و آقای رمضانی‌فر چه خوشحال به نظر می‌رسید که در اینجا حضور دارد. واقعیت تلخی است اینکه گاه صاحبخانه‌های قدیمی از حضورشان در خانه‌ی خود ذوق می‌کنند!!

سینمای حسین نمازی، سینمای شیرینی است، قصه‌گو و بی‌آلایش. و شه‌سوار نیز همین خصیصه را دارد. مثل "آپاندیس" و "شادروان".

او از دل همین مردم فیلم میسازد، آدم‌هایی که انگار آشنامان هستند. به همین سادگی.

photo1706990170.jpeg

photo1706990172.jpeg

photo1706990173.jpeg

photo1706990175.jpeg

photo1706990188.jpeg

شهرام حقیقت‌دوست  بازیگر توانمند و بی‌ادعایی است که می‌تواند با کارآکترهای متفاوتی مخاطب را با خود همراه کند و در فیلم "قلب رقه" یکی از متفاوت‌ترین و سخت‌ترین نقش‌هایش را به تصویر می‌کشد. حضور او در "باغ کیانوش" فیلم دیگری که به جشنواره فجر راه یافته و کمدی محسوب می‌شود، فرصت مناسبی است تا توانایی‌های او را در ارائه نقش‌های متفاوت محک بزنیم. دو حضور متفاوت که احتمالا از چشم داوران هم دور نخواهد ماند.

photo1706999193.jpeg

در فیلم اکشن «قلب رقه» به نویسندگی و کارگردانی خیرالله تقیانی و تهیه‌کنندگی سعید پروینی، علاوه بر شهرام حقیقت دوست، شادی مختاری، عبدالرضا انصاری، فرهاد قائمیان، هدایت هاشمی، محمدرضا شریفی‌نیا حضور دارند که در بستر جنگ سوریه روایت می‌شود که با داستانی عاشقانه تلطیف شده است و یکی از فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره چهل‌ودوم فیلم فجر است.

شهرام حقیقت دوست به عنوان بازیگر اصلی فیلم با گریمی متفاوت در نقش یک نفوذی در میان اعضای داعش ظاهر شده است که ناخواسته احساسات او درگیر عشقی ممنوعه می‌شود.

آخرین فیلمی که در شب سوم به نمایش درآمد و اهالی رسانه مشتاق دیدنش بودند، "صبحانه با زرافه‌ها" دومین فیلم سینمایی سروش صحت بعد از "جهان با من برقص" بود که امضای ساخته‌های اخیر او را دارد اما نمی‌توان کنار فیلم قبلی او قرار داد که البته کاملا سلیقه شخصی هم می‌تواند باشد؛ ضمن اینکه ساخته‌های سروش صحت گاه نیاز به دوباره دیدن دارد.

اما ویژگی قابل توجه او بازی بسیار خوب "بیژن بنفشه‌خواه" است در کنار بازی‌هایی متفاوت از گذشته در کمدی که از پژمان جمشیدی و هادی حجازی‌فر می‌بینیم.

صبحانه با زرافه فیلم بدی نیست، اما گاهی باید در  میان کوکایین و مواد مخدر و شوخی‌های جنسی دست و پا بزنیم.

در رونمایی از این دو فیلم هیچیک از "بازیگران اصلی"، به جز شادی مختاری بازیگر قلب رقه حضور نداشتند.

photo1706999192.jpeg

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید