به گزارش سی و یک نما به نقل از هالیوود ریپورتر، فیلم سینمایی علمی- تخیلی «تل ماسه» به کارگردانی دنی ویلنوو روز جمعه در جشنواره فیلم ونیز به نمایش گذاشته شد و کارگردان این فیلم از سوی کلویی ژائو که جایزه اسکار کارگردانی سال پیش را دریافت کرد، مورد استقبال قرار گرفت. ژائو امسال از اعضای هیئت داوران بخش رقابتی جشنواره ونیز است.
فیلم «تل ماسه» با تشویق هشت دقیقهای از سوی حاضران جشنواره روبرو شد، بازیگرانی همچون تیموتی شالامی، اسکار آیزاک، جاش برولین، خاویر باردام، ربکا فرگوسن و دیو باتیستا ایفای نقش میکنند. «تل ماسه» یکی از فیلم های پرستاره این دوره از جشنواره ونیز به شمار میرود.
«تل ماسه» در یکی از سالنهای هزار و ۲۰۰ نفری جشنواره نمایش داده شد که به دلیل محدودیتهای کرونایی تنها نیمی از ظرفیت آن مورد استفاده قرار گرفت. مدت زمان نمایش «تل ماسه» ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه است.
این فیلم قرار است در ۱۵ سپتامبر در ایالات متحده آمریکا اکران شود و سپس در تاریخ ۲۲ اکتبر از طریق شبکه اچ بی او مکس در دسترس قرار خواهد گرفت.
فیلم سینمایی «دختر گمشده» به کارگردانی مگی جیلنهال هم دیگر فیلمی بود که در جشنواره فیلم ونیز با استقبال و تشویق ۴ دقیقهای روبرو شد. جیلنهال که امسال از اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن نیز بود، با این فیلم برای نخستین بار روی صندلی کارگردانی نشسته است. این فیلم سینمایی با اقتباس از یکی از رمانهای النا فرانته نویسنده ایتالیایی ساخته شده است.
جیلنهال در مورد اولین تجربه کارگردانی خود در کنفرانس خبری جشنواره ونیز گفت: فکر میکنم من همیشه یک کارگردان بوده ام، اما فقط خودم این موضوع را تاکنون قبول کرده بودم. فکر میکنم کارگردانی برای من شغل بهتری است.
واکنش ها به نمایش «تلماسه»
نمایش «تلماسه» (دنی ویلنو) در جشنوارۀ ونیز، واکنشهای ضدونقیضی را در بین منتقدان و تماشاگران برانگیخته است. ظاهرا این فیلم علمیخیالی که در صدر فهرست انتظار بسیاری از سینمادوستان قرار دارد و یکی از پرهزینهترین محصولات امسال است، نتوانسته همۀ توقعات را برآورده کند.
حساسیت تهیهکنندگان «تلماسه» برای دیده نشدن هیچ نمایی از فیلم بهاندازهای است که همۀ تماشاگران پیش از ورود به سالن نمایش، گوشیهای موبایل خود را تحویل دادند.
اغلب منتقدان با اینکه فیلم را بسیار خیرهکننده و در خلق جهان خیالیاش موفق ارزیابی کردهاند، داستان آن را گنگ، تاریک و ناکامل خواندهاند و آن را در دقایقی کسالتبار توصیف کردهاند. در مجموع میتوان استنباط کرد که «تلماسه» در اولین رونمایی، مشتاقان فراوانش را مأیوس کرده است.
Dune را دیوید لینچ نیز سال ۱۹۸۴ بر اساس کتاب فرانک هربرت ساخت و حالا همه وسوسه مقایسه این دو فیلم را هم دارند.