هما گویا - جوایز امی دیشب تعلق گرفت به : بهترین مجموعه درام: "برکینگ بد"بهترین مجموعه کمدی: "خانواده مدرن"بهترین سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی : "پشت شمعدان" سودربرگ ،بهترین بازیگر سریال کوتاه: مایکل داگلاس در "پشت شمعدانی و ....
به دلایل متعدد و قانع کننده ،سریالهای غربی ، به اندازه فیلم ها ی روز دنیا درایران پوشش داده نشده و بسیار مهجور است و اگر هم بخواهیم به جزئیات این فستیوال بپردازیم مسلم ارتباط خاصی با مخاطب نخواهد داشت .به همین دلیل به یکی از شاخه های آن به طور اجمال نگاهی می اندازیم. بخش مینی سریال ها که در ُ این میان نسخه تلویزیونی "پشت شمعدانی"جدیدترین فیلم استیون سودربرگ موفق شد سه جایزه را از آن خود کند که یکی از این جایزه ها به مایکل داگلاس برای بازی در این سریال کوتاه اهدا شد.در حالی که خیلی ها عقیده داشتند که این جایزه یقینا مناسب حضور "کوین اسپیسی " در "خانه پوشالی" بود.
با همین نگاه ...از حاشیه های جشنواره امی امسال ، اعتقاد منتقدین و مخاطبینی بود که "خانه پوشالی" را که در سیزده شاخه نیز کاندید جایزه شده بود و تقریبا دست خالی به خانه برگشت ، محکوم این فستیوال می دانند.
و در این میان....کوین اسپیسی سوپر استاری است که همیشه بازیهای بی نظیرش در هاله ای از بد بیاری ها همراه میشود.
مثلا در فیلم "هفت" نام کوین اسپیسی در تیتراژ فیلم نیامده که بعدها گفته شد که حذف اسم او در تیتراژ، به دلیل مخفی نگه داشتن "قاتل" است تا در سکانس های پایانی ، تماشاگر بیشتر غافلگیر شود
یا اینکه... برای بازی در فیلم "مظنونین همیشگی" او با هر پارامتری ،بازیگر نقش اول فیلم محسوب می شد اما به عنوان بازیگر نقش مکمل معرفی و همان سال هم این جایزه را دریافت می کند. در حالی که می توانست آن را برای یکی از مهمترین جوایز اسکاریعنی بازیگر نقش اول مرد بگیرد.
از طرف دیگر "مایکل داگلاس " که بعد از رهائی از سرطان حنجره و بحث داغ جدائی "مایکل از کاترین "، این جایزه برایش دلچسب بود، از خوش اقبال های این فستیوال محسوب می شود.جایزه ای که هنگام دریافتش یکی از دلایل بازی خوبش را در" پشت شمعدانی "مرهون پارتنرش در این فیلم یعنی "مت دیمون" می داند.
مایکل داگلاس پسر کرک داگلاس (تنها بازمانده نسل دوم سینما ی غیر صامت ) یکی از پرطرفدارترین بازیگران تلویزیونی دهه هفتاد برای حضور در سریال "خیابانهای سانفرانسیسکو" بود (که در ایران هم طرفداران زیادی داشت)، بزرگترین موفقیت های او ، تهیه کنندگی فیلم "دیوانه از قفس پرید" است که اولین جایزه اسکار را برای او به شایستگی به ارمغان آورد.جایزه ای که به قول یکی از روزنامه های زرد اروپائی ، زمانی او را در مقام تهیه کننده ای بزرگ مطرح کرد که همسرش "کاترین زتا جونز" هنوز دندانهای شیریش نیفتاده بود.
بعد از آن هم او با وال استریت بار دیگر مجسمه اسکار را لمس کرد اما....
نکته مهم این است که فیلم سازان ایرانی ،بازیگران مشهور و مدیران تلویزیونی هم باید توجه کنند که جایگاه رسانه ای به نام تلویزیون در دنیا چیست و چطور بزرگان سینمای جهان نظیر "سودربرگ" ، "فنیچر" ، "ال پاچینو"، "مت دیمون" ، کوین اسپیسی و مایکل داگلاس به طور جدی در حوزه ی سریال های تلویزیونی حضور دارند و تلویزیون، اکادمی مشابه اسکار دارد و چطور همین بها دادن ها و جدی گرفتن ها موجب رونق سریال سازی آنها میشود.در حالی که این روزها عدم مطلوبیت سریالها در ایران بزرگترین دغدغه ی رسانه ماست .