پنج شنبه, 24 دی 1394 13:27

معرفی فیلم "ضربه مغزی" (Concussion) با بازی ویل اسمیت / بازیکنان فوتبال آمریکایی در خطر

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)
معرفی فیلم "ضربه مغزی" (Concussion) با بازی ویل اسمیت / بازیکنان فوتبال آمریکایی در خطر معرفی فیلم "ضربه مغزی" (Concussion) با بازی ویل اسمیت / بازیکنان فوتبال آمریکایی در خطر

سی و یک نما- فیلم «ضربه مغزی» (Concussion) درام ورزشی آمریکایی است که بر اساس واقعیت ساخته شده است و پیتر لندس مند آن را کارگردانی کرده است، از اواخر دسامبر در سینماهای آمریکا اکران شد و در ماه های جاری در سینماهای اروپا نیز نمایش داده می شود.

فیلم «ضربه مغزی» درام ورزشی آمریکایی است که بر اساس واقعیت ساخته شده است. دکتر بنت اومالو، یک پزشک نیجریه ای و نوروپاتولوژیست پزشکی قانونی آسیب مغزی را کشف می کند که ناشی از ضربه مکرر به سر است که بلافاصله عارضه ای ندارد اما در دراز مدت باعث مرگ و یا فراموشی می شود. او برای اثبات این عارضه که در بازیکنان فوتبال آمریکایی شایع است مبارزه می کند.

داستان فیلم درباره مرگ و زوال عقلی بازیکنان ان‌اف‌ال (لیگ ملی فوتبال آمریکایی ایالات متحده) به خاطر ضربات پی در پی که به سر آن‌ها ایجاد می شود است و این سازمان تلاش هایی را برای مخفی نگه داشتن این عوارض انجام میدهد تا لیگ فوتبال آمریکایی زیر سوال نرود .... ماجرای فیلم داستان واقعیه دکتر بنت با بازی ویل اسمیت ، نوروپاتولوژیست پزشکی قانونیِ متولد نیجریه است که بیماری مزمن CTE انسفالوپاتی ، ناشی از ضربه مکرر به سر رو کشف میکنه و همونطور که مشخصه NFL اصلاً از این فیلم حمایت نکرده چرا که طرفداری از این ورزش رو از حاشیه امنیت خارج می کند.

ویل اسمیت، بازیگر اصلی فیلم در نقش دکتر بنت اومالو با اشاره به انگیزه همکاری در این فیلم می گوید: «من اصلا با این پدیده آشنایی نداشتم و این یکی از دلایل مهمی بود که متقاعد شدم در این پروژه همکاری کنم. پسرم سالها فوتبال بازی می کرد وقتی دکتر بنت اطلاعات علمی و جزییات آن را توضیح داد برای من به عنوان یک پدر بسیار نگران کننده شد.»

فیلم همزمان با انتشار اطلاعات و اوج گرفتن بحث هایی در باره مخفی نگه داشتن آمار آسیب ناحیه سر بازیکنان در لیگ ملی فوتبال آمریکا اکران شده است. کارگردان می گوید هدف فیلم دادن اطلاعات به مخاطبان است تا خودشان در باره ایمنی در ورزش تصمیم بگیرند. پیتر لندس من، کارگردان می گوید: «من هرگز وظیفه خودم نداسته ام که به والدین، بزرگترها و یا نوجوان ها بگویم چکار کنند تصمیمی است که گرفتم و می دانم. اما فیلم، در آخر بازتابی از این مسئله متناقض است.»

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید