این فهرست هم شامل فیلمهای پرفروش و هم آثاری است که با تحسین منتقدان روبه رو شده، دربرگیرنده فیلمهایی است که توسط استودیوهای بزرگ و فیلمسازان مستقل تولید شدهاند.
در بخش انیمیشن ۳۱ فیلم برای پنج جایزه رقابت خواهند کرد، از جمله «ربات وحشی»، «داخل و بیرون ۲»، «خاطرات یک حلزون»، «جریان» و «والاس و گرومیت: انتقام مرغی».
فیلمهای این بخش ممکن است در بخش های دیگر اسکار از جمله بهترین فیلم هم شایسته نامزدی شناخته شوند.
در بخش مستند بلند، ۱۶۹ فیلم واجد شرایط هستند. از جمله آنها میتوان به «سرزمینی دیگر»، «دختران»، «مارتا»، «من هستم: سلین دیون» و «داهومی» اشاره کرد که فیلم ارسالی سنگال برای بخش بینالمللی است.
فیلمهایی که به بخش مستند راه مییابند یا باید در جشنوارههای معتبر تعیین شده جایزه کسب کرده باشند یا استانداردهای تعیین شده توسط اسکار برای اکران در سینماها را داشته باشند. این فیلمها نیز میتوانند در دیگر بخشهای اسکار از جمله بهترین فیلم رقابت کنند.
در بخش بینالمللی، ۸۵ فیلم امیدوار به نامزدی هستند، از جمله مدعی اصلی «امیلیا پرز» (فرانسه)، «هنوز اینجایم» (برزیل)، «دانه انجیر معابد» (آلمان)، «زانو زدن» (ایرلند) و «پرواز ۴۰۴» (مصر).
امسال ۸۵ کشور در بخش فیلم بینالمللی واجد شرایط شناخته شدهاند که در برابر سال ۲۰۲۳ با ۸۸ فیلم و سال ۲۰۲۲ با ۹۲ فیلم، نشان دهنده کاهش است. از برندگان اخیر این بخش می توان به «منطقه مورد علاقه» بریتانیا و «در جبهه غرب خبری نیست» از آلمان اشاره کرد که هر ۲ با تحسین منتقدان روبه رو شدند و در بخش بهترین فیلم نیز نامزد شدند.
فهرست ۱۵ فیلم کوتاه مستند و بینالمللی روز سهشنبه ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر) منتشر خواهد شد.
نامزدهای اسکار روز جمعه ۱۷ ژانویه اعلام خواهند شد. نود و هفتمین دوره جوایز اسکار با میزبانی کونان اوبراین، روز یکشنبه دوم مارس (۱۲ اسفند) ساعت ۷ بعدازظهر به وقت شرقی / ۴ بعدازظهر به وقت اقیانوس آرام از شبکه ABC پخش خواهد شد.