شنبه, 08 ارديبهشت 1403 13:22

پُست فرزاد موتمن به بهانه حمایت دانشجویان آمریکا از مردم "غزه" + تصاویر

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
پُست فرزاد موتمن به بهانه حمایت دانشجویان آمریکا از مردم "غزه" + تصاویر پُست فرزاد موتمن به بهانه حمایت دانشجویان آمریکا از مردم "غزه" + تصاویر سی و یک نما

سی و یک نما- دو سه روز بیشتر زنده نماند. همان نوزادی را می‌گویم که بعد از مرگ مادر و پدر و خواهر و برادرش از رحمِ کالبد مادر بیرون آوردند و احیا کردند و نفس کشید. اما نماند. گویی هیچ بهانه‌ای برای زنده ماندن نداشت.

چند وقت پیش هم یک ویدئو بسیار آزاردهنده بود، ویدئویی که نشان می‌داد فیزیک بعضی از کودکان غزه دارد تغییر می‌کند و در اثر سوء‌تغذیه سرشان نسبت به تنه بزرگ شده است...

لعنت بر این سیاست که باید انسانیت را در گلو خفه کنیم. نه اینکه ندانیم در غزه دارد نسل‌کشی می‌شود بلکه احتیاط می‌کنیم مبادا اعتراضمان نمود سیاسی داشته باشد و یا سفرهایمان به چالش بیفتد.

میبینیم، دل می‌سوزانیم، گاه اشک میریزیم و البته گاهی هم چشمهایمان را می‌بندیم تا نبینیم.

اعتراض گسترده دانشجویان مهمترین و معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا دیگر آن جنین نارس نیست که نادیده بگیریم . نادیده بگیریم که به گنجایش یک استادیوم فوتبال "انسان" در این چند ماه کشته شده است. فرزاد موتمن اما طاقت نیاورد و عریانی پادشاه را فریاد زد.

فرزاد موتمن در صفحه شخصی خود تصاویری از تظاهرات در دانشگاه‌های مختلف آمریکا بر علیه جنایت جنگی در غزه منتشر کرد و  نوشت:

در تمام هفتاد و شش سالی که از تشکیل حکومت صهیونیستی و اشغال سرزمین‌های فلسطین می‌گذرد، چنین چیزی سابقه نداشته است. جنبشی گسترده در اعتراض به جنایات جنگی اسرائیل و قتل عام مردم غزه که طی شش ماه اخیر سی و چهار هزار کشته به‌جا گذاشته، دانشگاه‌های آمریکا را فرا گرفته است. از تگزاس تا کالیفرنیا، از جورجیا تا نیویورک، دانشجویان خواهان برقراری صلح، خروج سربازان اسرائیل از غزه، عدم تجاوز نظامی به رفح، لغو قراردادهای موسسات دانشگاهی و تجاری با اسرائیل و حتی در پاره‌ای موارد، پایان دادن به اشغال فلسطین شده‌اند. دامنه این جنبش در مواردی تا دانشگاه‌های اروپائی هم گسترش پیدا کرده و عکس آخر این پست، دانشجویان فرانسوی را در یکی از دانشگاه‌های پاریس نشان می‌دهد تا بار دیگر خاطره جنبش با شکوه ضدجنگ ویتنام در آمریکای دهه هفتاد و تظاهرات دانشجویان فرانسوی بر علیه نظامی‌گری آمریکا در دهه شصت که منجر با انقلاب می شصت و هشت و سقوط رژیم دوگل شد، در مقابل چشمان افکار عمومی بین‌المللی جان بگیرد. میزان جنایات جنگی اسرائیل این بار به‌حدی بود که وجدان افکار عمومی را جریحه‌دار کرد و شاید وتو شدن طرح تشکیل کشور فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا هم به گسترده‌تر شدن اعتراضات منجر شده باشد. امروز ، حکومت اسرائیل منفورتر از همیشه است و بالاخره فلسطینی‌ها احساس می‌کنند که تنها نیستند.

photo_2024-04-27_14-28-45.jpg

photo_2024-04-27_14-28-43.jpg

photo_2024-04-27_14-28-51.jpg

photo_2024-04-27_14-28-53.jpg

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید