فکر ما را این دو سه روز، دو سه سوال مشغول کرده است: احترام به باورهای هم میهنمان با هر دین و مسلکی حتی اگر به آن عقیده نداشته باشیم در کجای قانون مدنی و شهروندی ما قرار می گیرد؟ درکدام جامعه روشنفکر و پیشرفته ای چنین حرکاتی برای جلب مشتری می بینیم(منظوراز جلب مشتری، تعلیم استایل و پزیشن مدل یا عروس بودن است و لا غیر)؟اگر هم گاهی چنین حرکاتی دیده شود حتما با واکنش هائی روبرو خواهد شد(معمولا این اتفاق ها زمانی صورت می گیرد که خواننده ای تور کنسرت داشته باشد یا بخواهد آلبومی بیرون بدهد و یا در فیلمی بازی کند).آیا الهام عرب خودش چنین تصمیمی می گیرد یا اینکه اشخاص دیگری برای داغ کردن تنورمقاصد خود ، او را بازیچه قرار می دهند؟ الهام عربی که حضورش در تلویزیون شاید به قبل از برنامه "ماه عسل" و به برخی از تیزرهای تبلیغاتی و آگهی های بازرگانی برسد.
خبر دو سال پیش ریحانا را با هم مرور می کنیم:
ژستهای یک خواننده آمریکایی در مسجدی در ابوظبی باعث انتقادهای گسترده شده و کاربران او را متهم به بیاحترامی به مقدسات مسلمانان کردهاند. مقامهای مسجد شیخ زاید به دنبال این ماجرا مجبور به اخراج این خواننده از محوطه مسجد شدند اما او عکسهایش را در اینترنت منتشر کرده است.
او که به امارات سفر کرده بود در مسجد شیخ زاید شروع به عکاسی با ژستهای عجیب و غریب میکند که مقامهای مسجد با اعتراضهای به وجود آمده او را از مسجد بیرون میکنند. مقامهای این مسجد با صدور بیانیهای ضمن تأکید بر بیاحترامی این خواننده آمریکایی به حرمت مسجد به عنوان مکان مقدس مسلمانان اعلام کردهاند که ریحانا و گروه همراهش حتی مجوز عکاس در این مسجد را نداشتهاند.
در این بیانیه با اشاره به این مسئله آمده است: در مواردی مانند این مسئله که افرادی با رفتار خود مانند گرفتن عکسها نامناسب از حدود فضای معنوی مسجد تجاوز میکنند و ژستهایی میگیرند که در تضاد با حرمت یک مکان مقدس است فرد خاطی به صورت مودبانه باید از مسجد به بیرون رانده شود.
و حالا پاسخ الهام عرب در صفحه اینستا گرام شخصی به عکس منتشر شده از خودش که ادبیاتش هم جالب توجه است: