وی اعلام کرد در این دوره از مراسم بخش نمایش های عروسکی و کودک و نوجوان و جایزه بهترین تهیه کننده سال به بخش های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری افزوده شده است.
در بخش تئاتر این مراسم آثاری که در بازه زمانی اول بهمن ماه ۱۴۰۲ تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ به روی صحنه رفته باشند مورد داوری قرار خواهند گرفت.
نمایش های صحنه ای، نمایش های خیابانی و محیطی، نمایش های عروسکی و کودک و نوجوان، نمایشنامهنویسی و استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) بخش های مختلف سومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) را تشکیل می دهند.
در این مراسم که در ۱۱ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد جایزه یک عمر فعالیت هنری به یک چهره درخشان حوزه تئاتر اهدا خواهد شد.
بخشهای مراسم
* نمایشهای صحنهای
* نمایشهای خیابانی و محیطی
*نمایشهای عروسکی و کودک و نوجوان
* نمایشنامه نویسی
* استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم)
برگزیدگان
- بهترین کارگردان
- بهترین نویسنده
- بهترین بازیگر مرد
- بهترین بازیگر زن
- بهترین نمایش خیابانی و محیطی
- بهترین نمایش عروسکی و کودک و نوجوان
- بهترین دستاورد فنی
- بهترین تهیه کننده
- استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم)
با هدف شناسایی و معرفی آثار شاخص تئاتر ایران در سال گذشته (اول بهمن ماه 1402 لغایت 30 دی ماه 1403) در بخش صحنهای، خیابانی و محیطی، عروسکی و کودک و نوجوان و همچنین بخش نمایشنامهنویسی با مخاطب بزرگسال در سطح کشوری برگزار خواهد شد. در این مراسم نشان علی معلم به یکی از استعدادهای تازه تئاتر ایران اهدا خواهد شد
نحوه ثبت نام آثار
متقاضیان شرکت در این مراسم میبایست فرم مخصوص ثبت نام را که در وب سایت مراسم حافظ به آدرس www.hafezawards.com موجود است تکمیل کرده و از طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید به دبیرخانه مراسم ارسال کنند. .
گاه شمار برگزاری مراسم
آغاز فرآیند ثبت نام از متقاضیان حضور در مراسم: ۳ بهمن ماه 1403
آخرین مهلت ارسال فرم مخصوص ثبت نام در مراسم از طریق ایمیل: 10 بهمن ماه 1403
آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه مراسم: 15 بهمن ماه 1403
برگزاری مراسم: اسفند ماه 1403