حامدذبیحی و مهدی برقعی هردو از عروسک گردان حرفه ای هستند و دنیای عروسک ها را می شناسند. دنیائی که بی عشق هرگز وجود نخواهد داشت و هرگز مخاطب با عروسکبی هویت ارتباط نخواهد گرفت.
از بازیگردان های "جناب خان" شروع کردیم چرا که این جان آفرین های عروسک در بیشتر اوقات مظلوم واقع شده و مهارت آنها در میان صدا و شخصیت عروسک های محبوبمان گم می شوند. بخصوص اگر آن عروسک "جناب خان" باشد.
و صدای جناب خان "محمد بحرانی" که بیشتر از صدا و کلام دلنشینش، توانائی "on the spot" ( به لحظه جوابگوئی و جمع کردن موقعیت) که شاخصه ی اصلی اجراست موجب موفقیت او شده است تا مثلثی را تشکیل دهند که خالق "سلطان قلبهای" این روزهای تلویزیون باشد.
اینکه بخواهیم از مصاحبه های محمد بحرانی در رسانه ها اینطور برداشت کنیم که او یک بداهه گوی صرف است که با یک طرح دو خطی جلو می رود کاملا خلط مبحث کرده ایم.محمد بحرانی راه "مرتضی حیدری" را پیش گرفت است البته در اشل کوچکتر. مرتضی حیدری در هر زمینه ای که با مهمان سخت ترین برنامه ی زنده در دنیا، یعنی "گفتگوی خبری" یا مناظره هم کلام
می شود، ما باور می کنیم که همه ی تخصص و دغدغه های وی پیرامون همان موضوع و تخصص همان مهمان است چرا که می داند یک گفتگو و یا همراهی با یک نفر پیرامون یک مبحث نیاز به مطالعه و ریکاوری دارد. چیزی که محمد بحرانی بخوبی می داند و در آن کوشاست و خودش را با مهمان برنامه هماهنگ می کند. مهمانانی که گاه هماهنگی با آنها سخت است. هوشمندی "رامبد جوان" هم به او کمک می کند تا در حین اجرا بده بستان های لازم را داشته باشند تا جائی که در قسمت هائی که جناب خان حضور دارد آنقدر دستش باز است که کارگردانی مفهوم متفاوتی می گیرد.
کشف خلاقیت و استعداد این صداپیشه هم از جانب کسی است که پیشکسوت دنیای عروسک ها روی صحنه و قاب و تصویر است. "مریم سعادت" که از مدرسه ی موشها تا به حال می شناسیمش و سابقه ای پیشتر از آن هم داشته و در کارش استاد است.
هماهنگی عروسک گردان و صداپیشه که معمولا فاصله ی مکانی زیادی از هم دارند همیشه موجب کنجکاوی است. کاری که سالهاست دنیا فنی زاده و حمید جبلی برای جان دادن به شخصیت کلاه قرمزی و پسرخاله به خوبی اجرا کرده اند و نسل اخیر هم در این رابطه استعداد خوبی نشان می دهند که نمونه اش شخصیت های جدید مجموعه کلاه قرمزی و همین جناب خان هستند. تا آنجا که شنیده ایم، آنها نیز مثل بازیکن های والیبال علامت هائی دارند که به این هماهنگی کمک می کند.
حامد ذبیحی دربخشی از مصاحبه با "همشهری جوان" در مورد هماهنگی سه نفره شان در حضورچند ده مهمان می گوید: «به صورت جزئی نمی توانیم هماهنگ باشیم، ولی در کلیت ماجرا، چون یک پیش زمینه ای از هم داریم، بعد از مدتی می توانیم بفهمیم محمد دارد به چه چیزی فکر می کند یا احتمالا می خواهد، در چه موردی حرف بزند. با مهدی این هماهنگی کمی بیشتر است. چون همیشه مجبوریم، علاوه بر اینکه کار خودمان را درست انجام می دهیم، حواسمان به همدیگر باشد. از آنجا که محمد یک صداپیشه حرفه ای و باسابقه است، ما در حالی که بین مهمانان نشسته ایم و از او دور هستیم، اطمینان داریم او یک نشانه ای -که فقط خودمان آن را می فهمیم و بقیه نمی فهمند- به ما می دهد تا یک دفعه اتفاقی نیفتد که جا بمانیم».
در ادامه مهدی برقعی اضافه می کند: «همان طور که حامد می گوید این پیش زمینه ای که از هم داریم، باعث می شود بیشتر مواقع بدانیم چه اتفاقی قرار است بیفتد و بر موضوعی که در برنامه در جریان است تسلط داشته باشیم. به علاوه، تمرین هم نقش مهمی دارد، ما از زمان ضبط "کوچه مروارید" و سر خیلی کارهای دیگر با هم بوده ایم. خیلی از کارها به صورت بداهه اجرا می شوند یا عروسک گردان واقعا متن را کامل حفظ نیست و دقیقا نمی داند. چه اتفاقی قرار است بیفتد».
و بحرانی هم در ادامه حرف او می گوید: «یک اصل در عروسک گردانی وجود دارد که می گوید اولویت حرکت با صداست، یعنی برای اینکه کار به هم نریزد و مغشوش نشود، گفته می شود صدا باید کمی جلوتر باشد. مهدی به قدری در موقعیت، آدم ایده پرداز و خلاقی است که دلش می خواهد همه ی اینها را همزمان به اجرا در بیاورد و این خواسته ی او گاهی موجب اغتشاش می شود که خوشبختانه کم کم برطرف شده است.
شخصیت جناب خان در برنامه ی پر بیننده ی "خندوانه" نه تنها در کمیت و کیفیت مخاطبین این برنامه بسیار موثر بوده بلکه موجب شده تا بعضی از میهمانان رامبد جوان حضور جناب خان را شرط حضور خودشان در برنامه اعلام کنند و بخواهند حتما در روزی میهمان برنامه باشند که جناب خان همراهیشان کند.
در انتها باید اضافه کنم که ساخت عروسک "جناب خان" نیز خلاقیت "هدیه هاشمی" بوده است.