جمعه, 07 شهریور 1393 13:07

اختتامیه جشنواره فیلم یاس برگزیدگانش را شناخت / امروز مفتخریم که در جهان شرق جزو معدود کشورهایی هستیم که به زبان سینما سخن می گوییم

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سی و یک نما- اسامی بهترین های دومین جشنواره بین المللی فیلم یاس در سه بخش رویش یاس‌ها، خاطره یاس‌ها و بخش بین الملل معرفی شدند.

به گزارش سی و یک نما به نقل از مهر، مراسم اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی فیلم یاس با حضور حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، ربیع فلاح استاندار مازندران و جمعی از مدیران و هنرمندان سینمایی، عصر روز پنجشنبه ششم شهریور ماه در سالن اریکه شهر آمل برگزار شد و در این مراسم برگزیدگان سه بخش رویش یاس ها، خاطره یاس ها و بخش بین الملل معرفی شدند.

اسامی برگزیدگان این سه بخش به شرح ذیل است:

بخش رویش یاس‌ها:

تندیس زرین به محود رضوی برای فیلم سینمایی «سه ماهی»، تندیس زرین جایزه ویژه هیئت داوران به مهرداد موفق برای کارگردانی فیلم «آخرین نفر»، تندیس زرین بهترین کارگردانی به حمیدرضا قربانی برای فیلم «سه ماهی»، تندیس زرین بهترین فیلمنامه به حسن آخوندپور، رئوف دشتی و علی حاتمی نژاد برای فیلم «فرشته»، تندیس زرین بهترین بازیگر زن به سارا بهرامی برای «آرزوهایت را به خاک نسپار»، تندیس زرین بهترین بازیگر مرد به حمیدرضا آذرنگ برای «آخرین نفر»، تندیس زرین بهترین بازیگر مکمل مرد به میثم فرهومند برای «آخرین نفر»، تندیس زرین بهترین بازیگر مکمل زن به پانته آ سیروس برای «اینجا همه چیز خوب است»، تندیس زرین بهترین تصویربرداری به امیر موسوی برای «سبز به رنگ زمرد»، تندیس زرین بهترین تدوین به مریم نراقی برای «سه ماهی»، تندیس زرین بهترین صدا به کامران کیان ارثی و سید علیرضا علویان برای «سه ماهی»، تندیس زرین بهترین چهره پردازی به رکسانا محیز برای «اینجا همه چیز خوب است»، تندیس زرین بهترین طراح صحنه و لباس به داوود رحمانی و محبوبه سلطانی برای فیلم «فرشته»، تندریس زرین بهترین فیلم از نگاه ملی به جواد نوروزبیگی برای فیلم «تنها فیلم آخرین نفر» اهدا شد.

بخش بین الملل:

تندیس بهترین فیلم به «سارایوو»، تندیس به بهترین کارگردانی به آندراس پروچاسکا برای فیلم «سارایوو» از اتریش، تندیس بهترین فیلمنامه به سای یین شوای برای فیلم «استیلت»، تندیس بهترین بازیگر مرد به فلورین تیمچستر برای فیلم «سارایوو»، تندیس بهترین بازیگر زن به رابعه مدنی برای فیلم «سبز به رنگ زمرد»، تندیس بهترین دستاورد فنی-هنری به روح الله حجازی برای فیلم «سبز به رنگ زمرد»، جایزه ویژه هیات داوران نیز به  حمیدرضا قربانی برای کارگردانی فیلم «سه ماهی» اهدا شد.

بخش خاطره یاس‌ها:

تندیس زرین بهترین فیلم علی تقی پور تهیه کننده «بهار نارنج»، تندیس زرین جایزه ویژه هیئت داوران به رضا دادویی کارگردان «تعبیر خواب»، تندیس زرین بهترین کارگردانی به آیدا پناهنده برای فیلم «از جنوب شرقی»، تندیس زرین بهترین فیلمنامه به سمانه نامدار برای فیلمنامه به «حتی اگر شب باشد»، تندیس زرین بهترین بازیگر زن به رویا افشار برای فیلم «عصر بارانی»، تندیس زرین بهترین بازیگر مرد به مسعود کرامتی برای فیلم «اوقات مشترک آنها»، تندیس زرین بهترین دست آورد فنی-هنری به سینا گنجوی برای تدوین «بهار نارنج» تقدیم شد.

رئیس سازمان سینمایی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره بین المللی فیلم «یاس» با اشاره به این نکته که مقام معظم رهبری حامی بزرگ سینمای ایران هستند، عنوان کرد ما همیشه سعی کرده ایم با زبان هنر با مردم جهان سخن بگوییم و امروز مفتخریم که در جهان شرق جزو معدود کشورهایی هستیم که به زبان سینما سخن می گوییم.

به گزارش مهر، دومین جشنواره بین المللی فیلم «یاس» شامگاه پنجشنبه 6 شهریور ماه در شهر آمل به کار خود پایان داد که مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی و ربیع فلاح استاندار مازندران و جمعی از هنرمندان سینمای ایران برگزار شد.

ایوبی به عنوان یکی از سخنرانان این مراسم با اشاره به اینکه یکی از کارهای دشواری که در یک سال گذشته انجام داده سخنرانی در مراسم های افتتاحیه و اختتامیه جشنواره های سینمایی است، چرا که حاضران برای شنیدن سخرانی وی به این مراسم ها نیامده اند بلکه آمده اند فیلم ببینند، گفت: دیشب در شهر خمین و در مراسم اختتامیه پنجاهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان بودم، در آنجا تنها چند دقیقه سخنرانی کردم، می دانید که بسیار گفته می شود و شنیده نمی شود، باشد که گفته نشود شاید شنیده شود.

وی افزود: خوشحالم که جشنواره یاس در شهر هزار سنگر آمل به سرانجام خوب رسید، در شب های گذشته در ساحل ها و پارک ها و هرجا که فیلم نمایش داده می شد گروه های زیادی حاضر بودند و خوشحالم که اختتامیه با ولادت با سعادت کریمه اهل بیت و با آغاز دهه کرامت همراه است.

رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: اگر هیچ دلیلی هم برای این میزبانی وجود نداشته باشد و حتی اگر جشنواه ای هم نبود، همین که این عزیزان سینماگر سالیان سال ایستاده اند تا از هویت ایرانی اسلامی ما در برابر موج تهاجم فرهنگی بیگانه دفاع کنند باید از آنها تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: خدای ما مازندرانی ها خدای مهربانی است چرا که ما چشم باز می کنیم در زمین و آسمان نعمت می بینیم و این مردمان هم یاد گرفته اند هر آنچه را دارند در اختیار مردم قرار دهند.

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه به دیدار و همنشینی با بزرگان اعتقاد دارد، توضیح داد: من به دیدار اعتقاد دارم و معتقدم فرزندان ما باید چهره های فاخر را ببینند و حتی کلاس های درسم را نیز برخی مواقع در خانه مفاخر برگزار می کنم. من به دیدار باور دارم و معتقدم که فرزندانمان باید به دیدار بزرگانی چون شفیعی کدکنی ها و موحدها بروند بنابراین اگر جشنواره یاس هم در کار نبود باز هم چنین پذیرایی شایسته کسانی بود که برای فرهنگ و هنر این مرز و بوم تلاش کردند.

ایوبی گفت: سینما فرصت خوبی است بنابراین باید شرایط مناسبی را برای فعالیت همه کسانی که با این زحمت فیلم می سازند و این سینمای پاک و بی نظیر را در جهان خلق می کنند، فراهم کرد. این استان زیبا تنها هشت سالن سینما دارد و باید از همه مدیرانی که کار نکرده اند و نکرده ایم پرسید که چه جوابی برای این جوانان داریم. این جوانان اگر به سینما نروند کجا باید بروند؟.

وی تاکید کرد: باور کنید این سینما ارزش حمایت دارد اگر باور ندارید صحبت های مقام معظم رهبری درباره سینما را یک بار دیگر گوش دهید و بخوانید، چرا که رهبری بسیار علاقه مند سینما هستند و فیلمنامه می خوانند و فیلم می بینند. بنابراین اگر پیرو رهبری هستیم بدانیم که رهبری به سینما اعتقاد دارند و حامی بزرگ سینمای ایران هستند. پس چرا فقط 300 سالن در کشور فعالیت می کند؟

رئیس سازمان سینمایی گفت: به زودی فیلم سینمایی «محمد (ص)» اکران می شود، فیلمی که یکی دیگر از شاهکارهای مردم ایران است. ما همیشه سعی کرده ایم با زبان هنر با مردم جهان سخن بگوییم و امروز مفتخریم که در جهان شرق جزو معدود کشورهایی هستیم که به زبان سینما سخن می گوییم. خدمتی که ما ایرانی ها به اسلام می کنیم خدمت بی بدلیلی است و از این طریق چهره ای که طالبانی ها و تفکر طالبانی و داعشی ها و تفکر داعشی از اسلام و پیامبر اسلام به دنیا نشان داده اند را با زبان سینما نشان می دهیم.

وی با انتقاد از کمبود فضاهای فرهنگی در استان مازندارن گفت: این همه برج ها و آپارتمان های بتنی به جای جنگل ها و طبیعت ساخته شده اما چه زمانی به سراغ آنها رفته ایم تا بگوییم سهم فرهنگ و هنر از این ساخت و سازها کجاست و اطراف ما را بتن جای مناظر طبیعی گرفته است.

ایوبی گفت: ما فکر نمی کردیم بتوانیم در اینجا جشنواره برگزار کنیم اما اراده آقای استاندار و معاون های او و شهردار آمل نگذاشت که ما از این شهر منصرف شویم. این دوستان از مهمانان جشنواره عالی و در خور شان سینمای ایران پذیرایی کردند. البته از گوشه و کنار حرف هایی می شنویم که ما را به ساده زیستی دعوت می کنند که حق هم است. اما برخی حق ندارند از ساده زیستی حرف بزنند آن هم با این همه حاتم بخشی که کردند.

رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: این سینما سینمای پاک، طیب، حلال و سینمایی است که می تواند کانونی باشد برای خانواده ها. اگر دلمان برای خانواده ها می سوزد، سینما می تواند دوباره ما را دور هم جمع کند. خوشحالم که پس از سال ها از مازندران در تهران خبرهایی غیر از غریق، زمین خواری، ریختن آشغال در طبیعت و ... مخابره شد و نام مازندران در همه ایران به نام دوستدار فرهنگ و هنر برده شد. ما به تمرکز زدایی ایمان داریم و عمل کردیم و عمل خواهیم کرد.

ایوبی بعد از پایان اجرای موسیقی سنتی مازندارنی نیز روی صحنه آمد و گفت: من 6 شهریور سال گذشته کار خود را شروع کردم و امروز هم 6 شهریور است، هرچقدر در این یک سال من را اذیت کردند با این موسیقی جبران شد.

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید