به خصوص که ژانر جنایی و البته جنایی براساس یک پرونده واقعی در تمام دنیا از پرمخاطبترین ژانرها محسوب میشود که در ایران بسیار از آن غافلیم و یا عطای خط قرمزهایش را به لقایش میبخشیم.
در حالی که نمایش فیلمها در اولین روز جشنواره فیلم فجر در سالن همایشهای برج میلاد مایوس کننده بود و با واکنشهایی مبنی بر ضعیف بودن این آثار و کنجکاوی در مورد علت پذیرفته شدن آنها در جشنواره فیلم فجر روبه رو شد، فیلم "بی بدن" که امروز در پردیس سینمایی کورش و مگامال به نمایش درآمد، مورد استقبال مردم قرار گرفت و همین موجب واکنش شدید الناز شاکردوست بازیگر این " بیبدن" در پردیس سینمایی کورش شد.
واکنشی که گر چه گاه از کادر بیرون میزد اما کاملا قابل دفاع است. اینکه فیلم در بخش اصلی جشنواره یعنی سودای سیمرغ حضور ندارد و در بخش" نگاه نو"، عوامل فیلم از جمله بازیگران رقابت نخواهند داشت و صرفا یک سیمرغ بهترین فیلم در این بخش در نظر گرفته شده است. ( البته تا جایی که از صحبتهای الناز شاکردوست برداشت کرده ایم و اطلاع دقیق از تعداد سیمرغهای بخش نگاه نو مثل خیلی از اخبار دیگر جشنواره که امسال قطره چکانی رسانهای میشود، از جمله اسامی داوران جشنواره و فیلمهای بخش بینالملل و مهمانان این بخش).
حال به نظر میرسد چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، بیش از هر دوره ای نیاز به سیمرغ مردمی داشته و دارد.
فیلم سینمایی «بی بدن» به کارگردانی "مرتضی علیزاده" و تهیهکنندگی "سید مصطفی احمدی" روز گذشته، ۱۲ بهمنماه، در اولین روز جشنواره فیلم فجر اکران شد.
الناز شاکردوست پس از نمایش فیلم در اعتراض به جشنواره گفت: «از آن جایی که حضور من به هر شکلی در جشنواره خط خورده، فکر کردم بیایم با شما حرف بزنم.
من بلیت خریدم و اینجا با شما فیلم را دیدم. در جشنواره فجر بخشی را گذاشتند به نام نگاه نو برای فیلمهایی که هیچ دلیل منطقی نمیتوانند برای حذفشان پیدا کنند. این فیلمها را در این بخش میگذارند تا از این طریق آنها را زنده به گور کنند.
چرا میگویم زنده به گور؟ چون از این طریق، فیلم در این بخش در هیچ زمینه، در هیچ رشتهای نمیتواند حتی حق کاندید شدن داشته باشد و من ناراحتم برای تمام هنرمندانی که در این کار زحمت کشیدهاند و بدون هیچ دلیلی این حق از آنها گرفته شد.
میخواهم بگویم با حذف هنر از جشنواره فجر، هیچ چیزی از ارزشهای شما کم نمیکند، تاریخ شما را قضاوت میکند، سیمرغ اصلی را باید از مردم بگیرید.
شما فکر میکنید، میتوانید جلوی حرف زدن ما را بگیرید؟ من میخواهم که از نخبههای کشورمان از جمله نویسنده این فیلم آقای کاظم دانشی که بسیار جوان و با استعدادند، خواهش کنم که اجازه ندهند این موانع باعث دلسردی شود. خواهش میکنم به خاطر این مردم در این خاک بمانید و نگذارید سینمایمان هم مثل خیلی از چیزهای دیگر بمیرد.»