پنج شنبه, 22 فروردين 1398 19:21

معرفی فیلم های بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» سی و هفدمین جشنواره جهانی فیلم فجر

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
معرفی فیلم های بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» سی و هفدمین جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی فیلم های بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» سی و هفدمین جشنواره جهانی فیلم فجر

سی و یک نما - اسامی فیلم‌های حاضر در بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» در سی‌و‌هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از سوی ستاد خبری جشنواره اعلام شد.در ادامه به معرفی این آثار می پردازیم.

 

فیلم سینمایی «قاچاق هندریکس Smuggling Hendrix (2018)»

قاچاق هندریکس اولین فیلم بلند ماریوس پیپه ریدس است که در سال ۲۰۱۸ در قبرس ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: تمام برنامه‌های آهنگسازی که قصد ترک قبرس را دارد به دنبال فرار سگش به بخش ترک‌نشین به هم می‌ریزد…

این فیلم اولین ساخته بلند ماریوس پیپه ریدس، تهیه‌کننده مشهور اهل قبرس است.

درباره این فیلم که برنده جوایزی از جشنواره‌های بین‌المللی فیلم همچون تسالونیکی، ترایبکا و پالم اسپرینگز شده، نقدهای مثبتی در رسانه های جهان نوشته شده است.

فیلم سینمایی «لایکو – یک کولی در فضا Lajko – Gypsy in Space (2018)»

فیلم سینمایی «لایکو – یک کولی در فضا یک کمدی سیاه و اولین فیلم بلند بلاژ لانگیال کارگردان مجارستانی در سال ۲۰۱۸ است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال ۱۹۵۷ اتحاد جماهیر شوروی تصمیم گرفت که فردی از مجارستان را رهسپار ماه کند. در میان مجارها، فردی به نام لائوش سربان برای این منظور در نظر گرفته می‌شود. همه او را به اسم لایکو می‌شناسند و به او لقب کولی داده‌اند. او هوانوردی است که سفر به ستارگان و آنسوی ابرها برایش جذابیتی فوق‌العاده دارد.

فیلم سینمایی «با آدولف چطورین؟» How About Adolf? (2018) به کارگردانی زونکه وورتمن بر اساس نمایشنامه‌ای فرانسوی با عنوان «اسم» نوشته متیو دلاپورته و الکساندر دو لا پتولیه ساخته شده است.

زونکه وورتمن سازنده آثار مهمی چون «معجزه برن» در سال ۲۰۰۳ است که در همان سال، جوایز تماشاگران جشنواره لوکارنو و جشنواره سانفرانسیسکو را دریافت کرده است.

فیلم سینمایی «با آدولف چطورین؟»

فیلم سینمایی با آدولف چطورید؟ پیش از این در جشنواره کلن شرکت کرده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در یک گردهمایی کوچک خانوادگی، مردی اعلام می‌کند که همراه با همسرش نام فرزندی را که در انتظارش هستند، برگزیده‌اند. آنها نام آدولف را انتخاب کرده‌اند؛ نامی منفور و مغضوب که از زمان پایان جنگ در سال ۱۹۴۵ بر هیچ کودکی گذاشته نشده است. این موضوع باعث مجادلاتی بی پایان در بین اعضای خانواده می‌شود که مقدمه‌ای برای افشای رازهایی دیگر است.

فیلم سینمایی «من برگشتمI’m Back (2018)»

فیلم سینمایی «من برگشتم» I’m Back (2018) نهمین فیلم بلند لوکا مینیرو کارگردان ایتالیایی است که در سال 2018 در ایتالیا ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: موسولینی پس از هفتاد و دو سال بر اثر اتفاقی عجیب به رم بازمی‌گردد. او به همراه یک فیلمساز سفری در کشور ایتالیا را آغاز می‌کند و با سرزمینی پر از ماجراهای ضد و نقیض روبرو می‌شود. او درصدد برمی‌آید مجددا رهبری ایتالیا را به عهده بگیرد.

فیلم سینمایی «مردی که ماه را خرید»The Man Who Bought The Moon (2018)

فیلم سینمایی مردی که ماه را خریدThe Man Who Bought The Moon (2018) دومین ساخته بلند سینمایی پائولو زوکا از کشور آرژانتین در سال 2018 است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در ساردینیا واقع در ایتالیا مردی ادعا کرده مالک ماه است و ماه را به زنی وعده داده است! سازمان اطلاعاتی ایتالیا این موضوع را در می‌یابد و پس از جستجوی فردی از ارتش که اصلیتی ساردینیایی دارد، جوانی ساده لوح را به ماموریتی غیرممکن می‌فرستد.

این فیلم که با توجه به آیین‌ها و اساطیر مدیترانه‌ای تصاویری غریب از افسانه و واقعیت ارائه داده در جشنواره بوسان شرکت داشته است.

فیلم سینمایی « به حال من گریه نکن، انگلیس»Don't Cry for Me England (2018)

فیلم سینمایی به حال من گریه نکن، انگلیس Don't Cry for Me England (2018) پنجمین ساخته بلند نستور مونتالبانو از کشور آرژانتین در سال 2018 است.

این فیلم دشمنیِ دیرینه دو تیم ملی انگلستان و آرژانتین را با دلایل و ارجاعاتی تاریخی تصویر می‌کند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال 1806 و در میانه هجوم انگلستان به آرژانتین، ورزش فوتبال به آرژانتینی‌ها معرفی می‌شود. این ورزش فرصتی است که فوتبال میان دو تیم، جایگزین جنگ طرفین شود.

فیلم سینمایی «بکاسین »( Bécassine! (2018

فیلم سینمایی بکاسینBécassine! (2018) دهمین ساخته بلند برونو پودالیدس کارگردان فرانسوی در سال 2018 است که براساس کمیک استریپ مشهور خلق شده توسط کامری (بر اساس نامه‌های ژاکلین ریویر و تصویرگری پینشون) ساخته شده است.

بکاسین؛ تصویر زنی روستایی و ساده از اهالی بریتانی با لباس محلی دهقانی آن منطقه است که یادآور لباس‌های پیکاردی است.

این شخصیت تا به حال در کتاب‌ها و پویانمایی‌های متعددی تصویر شده و فیلم «بکاسین» اولین فیلم مهم بلند زنده‌ای است که بر اساس این داستان‌ها تهیه شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: زنی برای پرستاری از فرزند خانواده‌ای بورژوا به خانه آنها می‌رود...

آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره است.

سی‌و‌هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۱۸ تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ (۲۹ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید