سه شنبه, 25 فروردين 1394 00:26

به بهانه به کما رفتن پدر شریف روزنامه نگاری معاصر/ اما من شاگرد استاد قندی بودم

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
به بهانه به کما رفتن پدر شریف روزنامه نگاری معاصر/ اما من شاگرد استاد قندی بودم به بهانه به کما رفتن پدر شریف روزنامه نگاری معاصر/ اما من شاگرد استاد قندی بودم

هما گویا (سی و یک نما) - حسین قندی برای اهالی مطبوعات حکم حمید سمندریان رو برای تئاتری ها دارد.محال است کسی شاگرد او بوده باشد اما خاطره، نصیحت و فوت درودگری از او نداشته باشد. او روزنامه نگاری را درست یاد می داد و هر که از او یاد گرفته، درست یاد گرفته اما حالا این هنر را درست به کار برده یا نه، نمی دانم .

زمانی که استاد سمندریان به رحمت خدا رفت، مقاله ای در روزنامه مردم سالاری نوشتم با عنوان "من شاگرد استاد سمندریان نبودم". به این خاطر که یکدفعه تمام اهالی تئاتر و سینما در یک اقدام خودجوش شدند شاگرد استاد سمندریان و این شده بود یک نوع خودمطرح کردن های مجازی .عمر جناب حسین قندی بلند ( متاسفانه این تعارفی بیش نیست و چندان حال مساعدی ندارند)اما  می دانم اگر خدائی ناکرده روزی در میان ما نباشند، نیمی از روزنامه نگاران یک شبه هم می شوند شاگرد او !!! همان هائی که این روزها بلد نبودن هایشان دنیای مقدس ژورنالیستی را زیر سوال بی سوادی و بی تعهد بودن برده است. البته شاگردان او بسیارند. من شاگرد استاد قندی نبودم اما زمانی که دوره روزنامه نگاری را در دانشکده خبر می گذراندم تدریس استادان ما مستقیم از کتاب های او و متد او بود و سعادت داشتم یکی، دو باری هم در محضر ایشان باشم. استادی که هیچ چیز را دوست نداشت برای خودش نگه دارد و همه ی دانسته ها و تجربیاتش را با شاگردانش تقسیم می کرد.برایش کجا نوشتن مهم نبود ، مهم درست نوشتن بود.

وقتی یک قهرمان دو استقامت قطع نخاع می شود انگار تقدیر به انسان دهن کجی می کند و وقتی حسین قندی حافظه اش را در چند سال گذشته از دست داده هم دهن کجی دیگری از بازی های سر نوشت بود که دل همه را به درد می آورد..حالا او سکته مغزی کرده و به کما رفته است...

و حالا خبرها در باره ی او چنین می گویند

او که دچار سکته مغزی شده بود، در حال حاضر در بخش آی سی یو بیمارستان قیاثی تهران بستری است. حسین قندی، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بین الملل از آمریکاست و بیش از چهار دهه در عرصه مطبوعات فعال بوده است.

او در سال‌های فعالیت، در روزنامه‌هایی چون کیهان، ابرار، انتخاب، جام‌جم و ... مسئولیت داشت و علاوه بر این در دانشگاه علامه طباطبایی با آموزش صدها خبرنگار سهم بزرگی در اعتلای مطبوعات کشور داشته است.

«روزنامه‌نگاری نوین»، «مقاله‌نویسی در مطبوعات»، «تخیل در روزنامه‌نگاری»، «روزنامه‌نگاری تخصصی» و ... از جمله آثاری هستند که از حسین قندی منتشر شده‌اند.

او از پنج سال پیش به دلیل ابتلاء به یک نوع نادر بیماری مغزی حافظه خود را از دست داد و طی این سال‌ها مشکلات بسیاری را تحمل کرد.

همسر این استاد علوم ارتباطات در گفتگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت سلامتی وی گفت: متأسفانه ایشان حالشان خوب نیست و در کما هستند.

او گفت: برای استاد دعا کنید.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا پزشکان درباره‌ی از کما درآمدن ایشان خبری اعلام نکرده‌اند، گفت: در حال حاضر ایشان در کما هستند و پزشکان هنوز خبری را مبنی بر بازگشت سطح هوشیاری او اعلام نکرده‌اند و باید به خدا توکل کنیم.

ویژه‌ترین مهارت حسین قندی در انتخاب تیترهای مناسب برای مطالب مطبوعاتی‌ است.

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید