در ادامه، هنرمندان این فیلم با حضور روی صحنه، به سوالات مخاطبان درباره فیلم پاسخ دادند. سعید روستایی درباره علت ساخت «متری شیشونیم» گفت: «کشور ما بهخاطر منطقه جغرافیایی که دارد در موقعیت حساسی قرار گرفته است. ما همسایگانی داریم که بیشترین مقدار مواد مخدر در جهان را تولید میکنند و اعتیاد کاملا شکل جدیدی به خودش گرفته و این فیلم بر اساس یک قصه شکل نگرفت، بلکه بر اساس یک دغدغه اجتماعی شکل گرفت.»
پیمان معادی هم درباره سختیهای بازی در نقش صمد گفت: «ما ۵ماه فیلمبرداری میکردیم و خیلی لوکیشن سختی داشتیم. بعضی روزها در کنار هفتصد، هشتصد معتاد واقعی کارتنخواب بودیم که اینها بیماریهایی داشتند و ما باید در نزدیکی اینها کار میکردیم. سختترین بخش کاری من این بود که نقشی را بازی میکردم که حساسیتهای خیلی ویژهای داشت و برای اولینبار ما سعی کردیم با ارائه تصویر یک پلیس واقعی، خط قرمزها را ردکنیم. این کار خیلی سخت بود و با مشکلات زیادی روبرو میشدیم و اصلاحیههای زیادی در این بخش داشتیم. این سختترین ویژگی نقشی بود که من بازی میکردم.»
نوید محمدزاده هم در ادامه در پاسخ به همین سوال گفت: «همانطور که در فیلم دیدیم، نقش من خودش را کشته بود و وقتی لبه استخر او را میبینیم، مثل یک بچه توی آب خوابیده است. وقتی میرود جلو و زندهاش میکنند، یک امیدی به زندگی پیدا میکند. در ادامه، مثل شیری در قفس دارد همه تلاشش را انجام میدهد و وقتی میبیند واقعا نمیتواند کاری بکند، هرچه به انتها میرسیم انگار پیر شده، انگار آرام شده و در پایان در جایی او را میبینیم که باید به لحاظ فیزیکال مرگ آن آدم باشد و مابینش تلاش و زندگی باشد.»
فرهاد اصلانی، دیگر بازیگر این فیلم هم در پاسخ به سوالی درباره نقشش گفت: «فکر میکنم قسمت آسان بازی در این کار، به من افتاد. چون به نظر میرسد این روزها قضاوت کردن به ویژه در ایران، کار آسانی شده و سختی کار بیشتر روی دوش دوستان من بود.»