مناظره ی هفته که با موضوع فوتبال از شبکه ی یک پخش شد و به نظر مناظره ای خوب و تاثیر گزار بود و مخاطب را راضی کرد و دیگری ،میزگردی با حضور اصحاب رسانه (حوزه ی هنر و سینما)در "برنامه ی سینمائی هفت" که سیاست برنامه در انتخاب مهمان ها موجب شد تا لذت و برداشت چندانی از آن نبریم و به همین دلیل یک بازیگر سینما بتواند ستاره ی این گپ و گفت باشد.
"فریبرز عرب نیا "بازیگر حاشیه ساز نقش چمران در آخرین ساخته ی ابراهیم حاتمی کیا مهمان خوانده و یا ناخوانده (که به نظر خیلی ناخوانده نمی آمد) روی خط تلفن برنامه هفت آمد وبه شدت از خبر گزاری فارس انتقاد کرد. وی گفت :در یک سال ونیم گذشته ،خبرگزاری فارس ،درباره پروژه چ ،دروغهای زیادی برعلیه من منتشر کرده و به ناحق جانب مدیر تولید پروژه "چ " را گرفته است و دلیل این دروغ ها وابستگی این خبرگزاری به طیف خاص و همچنین بهره مندی از حقوق دولتی و یا به بیانی دیگر( که چندین بار در این میزگرد تکرارشد )، حقوق و مزایای نفتی است که موجب میشود ، خبرنگار مستقل و واقع بینانه عمل نکند . "کیوان امجدیان" دبیر سرویس هنری فارس نیز در پاسخ، بعد از کلی تعریف و تمجید از فریبرز عرب نیا و ابراز محبت و ارادت از طرف خود و خبرگزاری فارس گفت : در مواردی رسانههایی مثل فارس، وقتی درگیری و مشکلی پیش میآید کارکردی شبیه محکمه پیدا میکند که صرفا برای روشن شدن حقیقت زوایای پنهان ماجرا را بیجانبداری نشان میدهند. طبیعی هم هست که معمولا یک طرف این دعوی ( که هر دو مدعی حق بودن مطالباتشان هستند) در پایان ناراحت میشود. در آن ماجرا هم طرف مقابل شما مستندات خود را آورد و ما منتشر کردیم. شما نیز گویا تمایلی به پیگیری این ماجرا نداشتید. از قضا همین حرفهای شما مظلومیت خبرنگاران که بیجانبداری ماجرا را شرح میدهند، را بیشتر نشان میدهد.
فریبرز عرب نیا که اصولن بازیگری است که به سخنوری هم تسلط کامل دارد و اگر بازیگر نمی شد ، حتمن می توانست خبرنگار مطرحی شود در بخش دیگری از صحبت های تلفنی اش گفت: رو در رو قراردادن خبرنگاران و سینماگران نمی تواند مشکلی را برطرف کند. دوران جدید شروع شده و هنوز نمی خواهیم درک کنیم که چرا این دوران تمام نمی شود.
امکان ندارد اقتصاد و مالکیت رسانه ها به وسیله منبعی تأمین شود و خبرنگار برای بیان صحبت خود آزاد باشدو بتواند خارج از آن چارچوب صحبت کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: مادامی که رسانه ها خود را ملزم به مجیزگویی بدانند، امکان ندارد رسالت خبرنگاران به خوبی ایفا شود. از اصول بدیهی دموکراسی چرخش آزاد اطلاعات است و هر گروهی که مانع آن شود، خلاف دموکراسی عمل می کند. آیا واقعا مطبوعات به چرخه آزاد اطلاعات پایبند هستند؟